EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 5 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Scorpionului. 

Avem în față câteva zile foarte încărcate și tensionate, din punct de vedere astrologic. Mercur va face un careu cu Marte. Jupiter se pregătește să retrogradeze, iar Pluto să își reia mersul direct. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te confrunți cu multe emoții, dar nu știi cum să vorbești despre acestea cu apropiații. Cu cât aștepți mai mult, cu atât riști să o faci într-un mod irascibil. 

Taur/Ascendent în Taur

Cu Luna Și Venus în casa a șaptea, a relațiilor, chiar ai șansa de a te apropia de partener cum nu mai ma făcut-o de mult timp. Trebuie doar să îți propui. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur va face careu cu Marte. Vei fi mai liniștit și nu îți vei da seama din ce cauză. Astrele îți recomandă să te pui pe primul loc întotdeauna. 

Rac/Ascendent în Rac

Vei avea tendința de a-ți asuma situații de care nu ești responsabil. Cumva, ai nevoie de atenția celorlalți. Dar o vei obține și în alte moduri. 

Leu/Ascendent în Leu

Vei fi foarte vulnerabil. De aceea, ar fi bine să eviți discuțiile care știi că nu îți fac bine. Și poate că este o zi bună pentru a petrece mai mult timp acasă. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Viitorul careu Mercur-Marte deja se simte. De aceea, ar fi bine să fii mai cumpătat, să ai un buget stabilit și să nu te abați deloc de la reguli. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Este una dintre acele zile în care oamenii apropiați nu sunt deloc de acord cu ideile tale și încearcă să te convingă să faci precum cred ei. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Cu Luna și Venus în semnul tău, ai parte de carismă și empatie, pe care le poți folosi pentru a-ți face ziua mai frumoasă. Nu aștepta validarea de la alte persoane!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se apropie de retrogradare. Deci este posibil că totul să dureze mai mult decât este cazul. Dar privește partea pozitivă. Poți descoperi unele greșeli. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pluto își va opri, în curând, retrogradarea în semnul tău. Este o perioadă foarte bună pentru a pune limite, pentru a fi mai radical în chestiunile care nu îți convin. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu vei putea face multe pentru că îți este frică de repercusiunile de pe plan financiar. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți chiar la tot. 

Pești/Ascendent în Pești

O parte din tine vrea să petreacă mai mult timp în casă, alături de cei dragi. Dar cealaltă are nevoie de explorare, să cunoască oameni noi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel