EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 7 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna va tranzita semnul Racului. 

Marte se apropie de un careu cu Pluto. În plus, ne pregătim de următoarea săptămână, care va beneficia la rândul ei de un eveniment marcant: Eclipsa de Soare/Luna Nouă în Balanță. Și mai amintim și de intrarea lui Venus în Fecioară și tranzitul lui Marte în Scorpion.

Berbec

Îți dedici ziua problemelor familiei și chestiunilor administrative. Și chiar îți face plăcere să cauți soluții și să le implementezi. 

Taur

Astrele îți recomandă să te abandonezi niciun proiect. Dacă amâni, s-ar putea să găsești puterea necesară să treci la fapte.

Gemeni

Schimbarea lui Mercur de acum câteva zile îți priește de minune. Astrele îți recomandă să te ocupi de propriile pasiuni în acest weekend. 

Rac

Cu Luna în semnul tău și aspecte multiple în casa familiei, cu siguranță vei avea un weekend pe care nu îl vei uita foarte repede. 

Leu

Astrele îți atrag atenția asupra drumurilor pe care le vei face. Există multiple riscuri. De asemenea, nu vorbi fără a gândi înainte. 

Fecioară

Nu te lăsa influențat de nimeni atunci când este vorba de cheltuit banii. Poate este momentul să îți accepți unele defecte. 

Balanță

Marte mai petrece câteva zile în semnul tău. Deci este posibil ca nivelul de furie să îți fie mai crescut ca niciodată. 

Scorpion

Te simți în derivă și ai face tot ce se poate să scapi de această stare. Dar, își are rostul ei, așa că nu te mai teme!

Săgetător

Vei primi reproșuri din cauza lipsei de răbdare în ceea ce privește relațiile cu prietenii. Adevărul este că vei deveni mai dur. 

Capricorn

Evită oamenii neasumați sau pe cei care fug de responsabilități. Ai nevoie de cei care aceeptă realitatea și nu fug de adevăr. 

Vărsător

Vei obosi repede, indiferent de ce vei face. S-ar putea să te încânte o călătorie sau o excursie. Ai grijă la cum conduci!

Pești

Astrele îți atrag atenția asupra cheltuielilor, mai ales dacă sunt făcute din bugetul la comun. S-ar putea ca partenerul să nu fie deloc de acord. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel