EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 7 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Soarele se apropie de o opoziție cu Saturn. 

Soarele din Fecioară va fi în opoziție cu Saturn din Pești, ceea ce ne va aduce situații suplimentare ce necesită atenție. Mai ales atunci când trebuie să ne ocupăm de mai multe activități în gospodărie. Astrele ne recomandă să decidem din start care ne sunt prioritățile. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Poate că este cazul să acorzi mai mult timp chestiunilor ce țin de confortul locuinței tale. De asemenea, și relațiile cu familia pot fi îmbunătățite. 

Taur/Ascendent în Taur

Vei pune atât de mult accent pe unele detalii nesemnificative, încât vei risca să îți strici relațiile cu unii oameni dragi. Fii mai atent la ce contează cu adevărat!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de o schimbare. Astrele îți recomandă să profiți de această perioadă și să te ocupi mai mult de pasiunile pe care le-ai tot amânat. 

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a zilei, vei fi destul de preocupat din cauza unor persoane dragi. După prânz, va trebui să te pui pe primul loc. Nu purta discuții cu persoane rău intenționate!

Leu/Ascendent în Leu

Configurația astrologică a momentului nu este deloc prielnică în ceea ce privește zona financiară. Poate că este cazul să nu te grăbești cu unele cheltuieli. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Soarele din semnul tău face o opoziție cu Saturn. Nu vei avea timp să te ocupi de toate activitățile. Oboseala își va spune cuvântul. Cere ajutorul familiei. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Victimizarea prelungită nu face decât să îți aducă pierderi de timp, energie sau alte resurse. Este una dintre acele zile în care trebuie să treci de la resemnare la acceptare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna îți va tranzita semnul. Vei trece prin emoții destul de puternice. Și este posibil să te lovești de refuzul unor prieteni, fapt ce îți va aduce dezamăgiri. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dacă ai o zi liberă, nu vorbi prea mult cu familia despre problemele de la serviciu. Și dacă lucrezi, fii mai atent la discuțiile cu șefii sau colegii. Nu este cazul să faci promisiuni deșarte. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Orice călătorie pe care o vei face astăzi va fi epuizantă și plină de momente stresante. Încearcă să nu cauți vinovați că nu te ajută la nimic. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Partenerul nu este la fel de dispus ca tine să se implice într-un proiect. Mai ales din cauza resurselor pe care va trebui să le pierdeți. Negocierile dintre voi vor fi prelungite și neplăcute. 

Pești/Ascendent în Pești

Atmosfera din cuplu nu va fi cea dorită de tine. Partenerul nici nu prea comunică, este destul de reticent la propunerile tale și chiar te vei supăra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel