EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 9 decembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de ultima retrogradare a lui Mercur din 2023. 

Ne apropiem de retrogradarea lui Mercur. Și cum suntem preocupați de organizarea evenimentelor de sărbători, s-ar putea să trecem prin numeroase momente stresante. Vă recomandăm să faceți totul din timp, să vă așteptați la blocaje și amânări.

Berbec

Vei reveni asupra multor decizii importante. Încearcă să ții cont de siguranța ta financiară în orice activitate. 

Taur

Partenerul va avea nevoie de mai multă atenție din partea ta. Astrele chiar îți recomandă să prioritizezi relația de cuplu. 

Gemeni

Mercur se pregătește de retrogradare. Deci trebuie să fii mult mai atent la negocieri și la investiții. S-ar putea să fie nevoie de compromisuri. 

Rac

Apelezi la gândirea pozitivă, însă într-un mod exagerat. Vei avea tendința de a nega realitatea. Cere opinia celor dragi. 

Leu

În familie, vor fi multe evenimente care te vor face să treci prin diverse stări intense. Nu fugi de emoții, ci încearcă să le procesezi. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii mai detașat astăzi. Dacă te chinui prea mult, nu rezolvi nimic. Încearcă să te pui pe primul loc. 

Balanță

Discuțiile cu membrii familiei vor fi destul de provocatoare. Dar nu poți fugi de ele. Și tu chiar poți fi un factor mediator. 

Scorpion

Vei trece prin mai multe încurcături. Important este să nu te lași păgubaș imediat, ci să mai încerci măcar o singură dată. 

Săgetător

Socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu aceea din târg. Deci, cel mai bine ar fi să pregătești un buget în acest sens. 

Capricorn

Te răzgândești prea des și familia nu reușește să țină pasul cu tine. Îți va trebui multă putere, dar și răbdare pentru a-i convinge pe cei dragi. 

Vărsător

Odihna este prioritatea ta. După, te poți ocupa și de celelalte planuri. Încearcă să nu stai prea mult în ipostaza de victimă. 

Pești

Partenerul are unele planuri, iar tu altele. Va fi nevoie de efort susținut pentru a putea ajunge la un numitor comun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel