EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 9 iulie 2022

Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu

Horoscop. Careu Mercur-Jupiter. 

Mercur din Rac face un careu cu Jupiter din Berbec. Vorbă multă și degeaba. Exces de zel și lipsă totală de concentrare în comunicare. Ne aprindem repede datorită unor idei, dar ne pierdem cheful de a concretiza. Risc de laudă doar pentru a demonstra ceva sau risc de victimizare pentru a șantaja din punct de vedere emoțional. Și asta pentru că Mercur, deși este planeta cognitivului, se afă în semnul vulnerabilității. 

Berbec

Te aprinzi prea repede în discuțiile cu oamenii apropiați. Bineînțeles, vei crede că au ceva cu tine, dar de fapt ai unele supărări nerezolvate. 

Taur

Nu te vei putea ocupa de toate drumurile pe care ți le-ai propus. Și poate că nu este cea mai bună zi pentru a te ocupa de treburile altora. 

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va fi stresat de Jupiter. Te vei epuiza din punct de vedere mental repede. Mai lasă-i și pe alții să vorbească!

Rac

Careul dintre Mercur și Jupiter vine cu multă îndrăzneală, dar și cu fuga de asumare. Adică ceri multe, dar nu vrei să fii responsabil de nimic. 

Leu

Ai mari îndoieli referitoare de unele subiecte. Deci nu este cazul să iei decizii. Dar asta rămâne doar la latitudinea ta. 

Fecioară

Vei spune că prietenii ți-au dat planurile peste cap. Dar, de fapt, nu prea ai chef să te ocupi de treburile gospodărești. 

Balanță

Pot fi două situații reprezentative. Te vei impune greu celor apropiați. Sau nu vei asculta de nicio persoană autoritară. 

Scorpion

Discuțiile despre cine are dreptate nu își au rostul. Ba mai mult, sunt consumatoare de timp și energie. Iar tu ai destulă treabă. 

Săgetător

Deși îți propui să fii mai cumpătat, nu prea reușești. Dar ar fi bine să știi care este limita superioară a bugetului zilnic. 

Capricorn

Și pentru cei singuri, și pentru cei care au o relație, ziua va fi interesantă. Discuțiile cu persoana placută sau partenerul vor fi despre teme sensibile. 

Vărsător

Astăzi chiar nu ai timp de pierdut! Trebuie să fii preocupat de optimizare, eficientizare și organizare. Pentru tine și nu pentru alții. 

Pești

Discuțiile cu copiii, indiferent de vârsta lor, te vor surprinde. Și te vor pune pe gânduri. Caută metode de relaxare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel