EXCLUSIV  Horoscop Scorpion, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să lucrați la voi!

Horoscop Scorpion, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Trebuie să lucrați la voi. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Scorpion, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Trebuie să lucrați la voi. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Scorpion. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion. Urmează nu doar o săptămână, dar urmează o perioadă importantă pentru voi! Jupiter va ieși din Casa 6 și se pregătește să intre în Casa 7. Și Mercur își oprește retrogradarea acolo. Luați decizii relaționale: mă mut, nu mă mut cu parteneru, plec din țară, nu plec din țară cu partenerul, mă căsătoresc, nu mă căsătoresc, divorțez, nu divorțez, sunt singur, vreau să încep să cunosc cu oameni.

V-aș recomanda, zilele acestea, să vă dați seama ce ați putea îmbunătăți ceva la voi, astfel încât să întâlniți persoana pe care o doriți. Pentru că vă doriți ca partenerul să arate într-un fel. Voi trebuie să lucrați la voi săptămâna asta. Și începeți cu lucrurile superficiale: cumpărați-vă o roche, un costum ca să ies la întâlnire. Sau învățați niște replici cum să cuceriți o femeie.

Dar de fapt, munca se va produce pe dinăuntru. Veți fi altfel pe dinăuntru în momentul în care veți cunoaște o persoană sau în momentul în care veți dori să duceți relația la un alt nivel. Dar aduceți-vă aminte un lucru: Jupiter cere muncă și încredere. Și cât Jupiter mai stă în Casa 6, ați face bine să munciți nu doar la serviciu, ci mai degrabă la propria persoană!

Venus va retrograda în Leu, în vara asta, și va face careu cu Uranus și relațiile care la care nu lucrați de pe acum și la care nu încercați să aduceți îmbunătățiri, nu vor merge.

Retrogradarea lui Venus nu e bună, pentru că, din punctul de vedere al statisticii astrologice, provoacă foarte mult și testează. S-ar putea să nu fie o vară ușoară pentru cei care sunt leneși și care așteaptă ca partenerul să facă ceva. Dar este important să faceți și voi ceva!

Mercur, în Casa 7, vă pregătește pentru cealaltă săptămână, adică trebuie să puneți la cale și anumite parteneriate profesionale", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel