Horoscop septembrie 2023. Patru zodii vizate de schimbări. Scorpionii ar trebui să fie atenție la invidii!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce în vedere perioada de tranziție din septembrie 2023.

Așteptările de la luna septembrie sunt destul de mari. Cu toții vom avea nevoie de o perioadă de tranziție între vacanță și restul anului. Dar cum Mercur retrograd contaminează primele două săptămâni, vă spun că urmează multe încurcături, amânări, blocaje. Mai ales când este vorba de chestiunile administrative. Așa că înhămați-vă cu răbdare! Luna Plină din Berbec de la finalul lunii poate crea un moment de saturație care să îi scoată pe unii nativi din situații prăfuite.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Pe măsură ce Venus își încheie perioada retrogradă în semnul vostru, luna aceasta marchează o perioadă de reevaluare personală și de dezvoltare interioară. Preluând lecțiile pe care le-ați învățat recent, acum este momentul să vă prezentati cu o autenticitate și vulnerabilitate crescute. Aceasta nu înseamnă a vă lăsa pradă excesului de zel sau a oscilati între extreme. În schimb, descoperiți echilibrul în a vă iubi și a vă valorifica, așteptându-vă la recompense în formă de relații mai profunde și o creștere a autoaprecierii.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Septembrie aduce fluctuații energetice, în special cu Mercur, planeta voastră guvernatoare, care își încheie retrogradarea. Deși primele săptămâni pot părea neclare sau pline de distragere, a doua parte a lunii vă va lumina calea. Este un moment prielnic pentru planificare și stabilirea unor obiective clare. Cu toate acestea, atenție la tentațiile care pot apărea pe parcurs, în special în ceea ce privește relațiile și finanțele. Rămâneți vigilenți și folosiți intuiția voastră naturală pentru a naviga prin provocări.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea voastră, vă oferă lecții valoroase legate de relațiile și conexiunile voastre sociale. Este timpul să vă reevaluați relațiile și să recunoașteți care din ele merită timpul și energia voastră. Cu Marte prezent în semnul vostru, puteți simți o tensiune crescută, dar aceasta poate fi canalizată productiv prin activități fizice sau meditație. Soarele care intră în semnul vostru spre sfârșitul lunii aduce cu el o energie revitalizantă, ajutându-vă să vedeți lucrurile cu o perspectivă nouă.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel