Horoscop SEPTEMBRIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce informații utile referitoare la horoscopul lunii viitoare. Iată cum vor fi vizate următoarele semne zodiacale!

După luna august, afectată serios de retrogradarea lui Mercur, iată că vine septembrie cu numeroase promisiuni. Și nu doar atât! Astrele ne pregătesc o suită de evenimente amețitoare. De fapt, toamna despre asta este. Despre muncă, recoltă și curățenie. Reîntoarcerea lui Pluto în Capricorn, intrarea lui Marte în Rac, Eclipsa de Lună afectată de Neptun, retrogradarea lui Uranus. Acestea sunt doar câteva din episoadele serialului dramatic regizat de univers pentru prima lună a toamnei.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu SEPTEMBRIE 2024

Primul lucru pe care ți-l putem spune este că Eclipsa care va avea loc pe data de 18 septembrie se petrece la tine pe Axa 2-8, cea a veniturilor și a resurselor, a bugetului și a veniturilor la comun. Oarecum, întreaga lună septembrie vorbește despre pierderi. Dar mai trebuie să reții un lucru. Și Marte intră în Casa a douăsprezecea pe data de 4 septembrie. Acest tranzit, care va ține până pe 4 noiembrie, când Marte va intra în semnul tău, nu te ajută decât să faci niște curățenie.

Astrologul îți recomandă să ai în vedere următorul lucru în septembrie: orice criză sau pierdere se pot transforma în adevărate oportunități pentru tine. Acolo unde nimeni nu vede ceva folositor sau cu sens, tu o să reușești. Trebuie să accepți că pentru a câștiga, va fi nevoie că mai întâi să pierzi. Poate pierzi bani, unele negocieri nu ies așa cum ți-ai dorit, ori la serviciu, acea mărire la care visai de mult timp nu vine când te aștepți. Vei trece prin tot felul de momente în care te vei simți abandonat, vei simți că pierzi sau că ești ghinionist. Toate aceste dificultăți te pregătesc, însă, pentru niște oportunități. 

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară SEPTEMBRIE 2024

Pe data de 3 septembrie, avem o Lună Nouă în semnul tău, iar pe 18 septembrie, o Lună Plină în Casa a șaptea, dar și o eclipsă. Așadar, va fi vorba despre "eu" versus "tu", mai ales în relația de cuplu. Pentru unii s-ar putea ca septembrie să vină ca o încununare a eforturilor pe plan personal, asta însemnând și trecerea la un alt nivel într-o relație, dar poate chiar și o despărțire. 

În același timp, trebuie să ai în vedere ceva. Mercur, guvernatorul tău, o să reintre în semnul tău pe data de 9 septembrie. De atunci, tu vei gândi mai clar și vei accepta ceea ce se întâmplă, vei deveni mai responsabil. Mai ales că Saturn este în continuare retrograd în Casa a șaptea a relațiilor și nu are rost să te mai joci, fiindcă timpul trece. Poate că renunți la basme și te gândești să îți împarți viața cu cineva compatibil, care să îți fie alături. Și dacă nu intri într-o relație sau nu te desparți luna viitoare, trebuie să îți schimbi abordarea vizavi de partener. În primul rând, trebuie să te schimbi tu pe tine. 

Citește previzunile complete pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel