Horoscop SEPTEMBRIE 2024. Previziuni complete pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Horoscop lunar. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile lunii viitoare pentru fiecare zodie și ascendent!

Sunteți gata de prima lună a toamnei? Astrele știu că lumea se întoarce din concedii sau vacanțe și s-au decis să ne pregătească un septembrie memorabil! Marte intră în Rac, Mercur tranzitează(țineți-vă bine) trei semne, Eclipsa de Lună/Lună Plină în Pești(în conjuncție cu Neptun). Sunt doar câteva dintre evenimentele care nu ne vor lăsa să respirăm deloc!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte în Casa a patra nu este neapărat ceea ce îți dorești cel mai mult, deoarece poate aduce o perioadă de intensă dezbatere și tensiune interioară. Este posibil să te confrunți cu irascibilitate și nerăbdare, dorind ca lucrurile să se întâmple după cum îți dorești, dar nu va fi întotdeauna posibil. Cu acest tranzit, pot apărea conflicte în familie, evenimente neașteptate și vești surprinzătoare, iar gestionarea furiei interioare va deveni esențială. Eclipsa de pe 18 septembrie poate aduce neplăceri legate de sănătatea sau mediul de lucru. 

Taur/Ascendent în Taur

Primele trei săptămâni ale lunii septembrie sunt dedicate combinării utilului cu plăcutul. Este un moment favorabil pentru a te ocupa atât de responsabilitățile de la serviciu, cât și de treburile gospodărești și de stilul tău de viață, inclusiv sănătatea. Venus te ajută să faci lucrurile după cum îți dorești, oferindu-ți oportunitatea de a schimba detalii, de a îmbunătăți și de a oferi sfaturi utile. Trigonul lui Venus cu Jupiter îți va aduce și dorința de a îmbina utilul cu plăcutul. Accentul este pe eficientizare, plăcere și hărnicie.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Eclipsa din 18 septembrie va avea loc pe Axa 4-10, ceea ce-i va influența în mod semnificativ pe nativii Gemeni. Aceștia ar putea lua decizii importante în ceea ce privește cariera, cum ar fi schimbarea locului de muncă, accesarea unei noi poziții, primirea unei evaluări sau discuții cu superiorii. De asemenea, este posibil să realizezi că nu te regăsești în mediu profesional actual și să alegi să pleci. Mercur are parte de trei schimbări în luna septembrie, deci putem spune că nu te vei plictisi deloc în prima lună a toamnei.

Rac/Ascendent în Rac

Când Marte intră în semnul tău și rămâne acolo până pe 4 noiembrie, este important să te dedici sportului/activităților fizice pentru a canaliza agresivitatea acumulată. Plimbările și călătoriile sunt, de asemenea, recomandate. Cu cât stai mai mult pe loc, cu atât vei fi mai predispus la conflicte. Marte te ajută să iei decizii pe care le-ai tot amânat, dar în afară de asta, vei fi extrem de reactiv, te vei aprinde ușor, atât acasă, cât și la serviciu. Într-o notă pozitivă, în septembrie, vei avea curajul să iei decizii pe care le-ai tot amânat. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel