EXCLUSIV  Horoscop Taur 6-12 noiembrie 2023: Zodia „plângăcioasă” din această săptămână

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodii. 

Începem săptămâna cu Luna tranzitând semnul Leului. Venus se pregătește să iasă din Fecioară, dar, până atunci, va face un trigon cu Pluto din Capricorn. Putem spune că prima zi a săptămânii ne oferă susținerea necesară din partea astrelor pentru a face totul cu pasiune și energie. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop, marți, 7 noiembrie 2023

Daniela Simulescu, astrolog DC News, ne prezintă situația zodiilor din perioada 6-12 noiembrie 2023, iar de această dată ea ne-a vorbit despre zodia Taur, cunoscută pentru răbdarea cu care face lucrurile. Mai mult, situația este una inedită deoarece „Venus își face apariția în viața acestei zodii în următoarea săptămână”.

Pentru că Venus este guvernatoarea zodiei Taur, nativii acestei zodii se vor putea „bucura” de mai multe schimbări, inclusiv de „stres”:

„Venus, guvernatoarea ta, face o schimbare săptămâna aceasta. Iese din Fecioară, semnul care ți-a priit, și intră în Balanță, în casa a șasea.”

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 6 noiembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Zodia care va fi "crizată", astăzi. Nu îți convine nimic!

Mulți s-ar întreba ce înseamnă această schimbare, mai ales cu Venus care va intra în Balanță, în casa a șasea:

„Că atenția ta, focusul tău, se duce pe această zonă. Presupune să îmbini utilul cu plăcutul”, iar acest fapt s-ar putea traduce prin „plăcerea de a face ce îți place la locul de muncă, de a socializa cu colegii se serviciu favoriți” sau chiar de „a lucra alături de acele persoane față de care ai un oarecare respect”. Astrologul DC News mai adaugă:

„Și nu uita ceva, casa a șasea are legătură cu stresul. Cu Venus acolo s-ar putea să-ți placă acest stres. Există posibilitatea să îți placă stresul perioada aceasta. Te plângi „că ăla n-a făcut, că ăla nu a zis, că la serviciu nu se întâmplă, că nu ai resursele necesare”.

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 6 noiembrie 2023. Previziunile zilei pentru zodii

Dacă te extragi puțin de acolo îți vei da seama că tu ai vrut situația respectivă.

Ar fi cazul să ai și mai multă grijă de sănătate, te rog frumos. Câteva dintre obiceiurile tale nu îți fac bine, deci e clar că ai nevoie de o altă rutină. Ce ar mai conta, din punctul meu de vedere, ar fi această staționare a lui Saturn care pică la tine pe casa a 11-a. Trebuie să iei niște decizii legate de planurile de viitor, nu mai poți amâna. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop, luni, 6 noiembrie 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel