EXCLUSIV  Horoscop Taur-săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024. Daniela Simulescu: E o perioadă foarte bună și pentru călătorii

foto: Freepik
foto: Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News, a venit cu noi detalii despre zodia Taur în săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024.

"Schimbarea lui Venus vă priește de minune, dragii mei, intră în casa a 9-a, vă place, va face la un moment dat trigonul cu Jupiter din semnul vostru. Urmează câteva zile, câteva săptămâni, în care puteți să fiți mai optimiști, bineînțeles, la voi optimismul este unul realist, să fiți prezenți, să acceptați ceea ce aveți și să nu vă gândiți la ceea ce vă doriți, ci să fiți mulțumiți.

Nu stați tot timpul într-o meditație de recunoștință, că oricum nu vă stă în caracter, dar din când în când să vă luați o pauză. E o perioadă foarte bună și pentru călătorii, pentru cei care au examene, e nemaipomenit. Puteți să rezolvați multe chestiuni, administrative. Să nu uităm că avem în casa a 9-a și pe Marte și pe Mercur, acte nerezolvate, probleme cu unele procese.

Aveți acum energie și foarte multe aspecte bune în acest sens. La ce aș fi puțin atent în locul tău, să zic așa, la faptul că a face pe lupul moralist, zilele următoare, nu-ți va prii, stai departe de prejudecăți", a explicat Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens și astrolog DC News.

Emisiunea integrală aici.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel