EXCLUSIV  Horoscop Vărsător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu: Aveți grijă ce vă doriți!

Horoscop Vărsător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Aveți grijă ce vă doriți. Sursa foto: freepik.com
Horoscop Vărsător, 8-14 mai 2023. Daniela Simulescu - Aveți grijă ce vă doriți. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Vărsător. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 8 - 14 mai 2023.

"Vărsător sau cei cu ascendentul în Vărsător. Mercur îți oprește retrogradarea în Casa 4 și Jupiter va intra acolo. Momentan e în Casa 3. Aveți grijă ce ziceți, zilele următoare, că vă doriți. Adică ai grijă ce-ți dorești că nu știi ce primești.

Cum să vă explic? Adică ziceți: mi-aș dori o casă la pădure și Universul o să vă dea o casă la pădure. Dar lângă pădurea aia să construiește un bloc, un ansamblu din rezidențial. Trebuie să aveți mare grijă ce comunicați că vă doriți!

Săptămâna viitoare trebuie să fiți cât mai preciși. Să spuneți: vreau blocul, dar să fie așa! Adică să nu vă bazați doar pe prima dorință. Jupiter va intra în Casa 4 și Uranus e acolo. Și nu poți să știi niciodată ce va fi. E adevărat că nu se întâlnește anul ăsta cu Jupiter acolo, dar să ne pregătim totuși.

Când vine Uranus, e precum în Vrăjitorul din Oz, atunci când căsuța lui Dorothy este luată de un uragan. Acest uragan o ia pe ea, și pe cățelușul ei Toto. Cam acesta e Uranus!

Aveți grijă ce vă doriți și unde vreți să vă duceți! Este foarte important pe plan profesional. Mercur își oprește retrogradarea în Casa 4 și Jupiter se va duce acolo. Să nu uităm că axa 4 -10 va fi destul de influențată. Casa 10-a este casa carierei. S-ar putea să prindeți mai multă încredere în propria persoană, să fiți mai liberi, să fiți mai expansivi, să doriți  să faceți lucrurile în felul vostru, nu să vi se spună cum să le faceți!

Aveți grijă în continuare la cheltuieli. Nu ar strica să fiți puțin atenți!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel