EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 1 septembrie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne rupem de Luna Plină conjunctă cu Saturn. 

Septembrie va fi luna în care te descotorosești de balastul din mai multe domenii. Amoros, financiar, profesional. Venus și Mercur își vor opri retrogradările în curând. Deci am putea spune că avem drum liber de la astre. Depinde doar de noi cum vom putea folosi această energie. Știți cum este. Universul ne dă, dar nu ne bagă și în traistă.

Berbec

Încearcă să fii mai diplomat. Să îi asculți și pe ceilalți. Să le iei în calcul propunerile. Te vor ajuta mai mult decât crezi tu. 

Taur

Venus se pregătește să își oprească retrogradarea. Îți dai seama că ai fost cam agitat în chestiunile familiale. Vei dori să te schimbi. 

Gemeni

Îți va fi destul de greu să te ții de programul zilei. Cel mai probabil, vei lăsa o mulțime de sarcini pentru zilele următoare. 

Rac

Luna s-a rupt de Saturn. Deci vei începe să vezi și picătura de la capătul tunelului. Astrele te invită să faci și ceva ce îți place. 

Leu

Îți dai seama cât de mult depinzi de oamenii din jurul tău. Și vei face tot posibilul să te detașezi de ei. Mai ales de cei care nu îți fac bine. 

Fecioară

Partenerul trece printr-un moment mai greu. Și s-ar putea să aiba nevoie constant de susținere, timp și energie de la tine. 

Balanță

Cu Venus în curând staționară, vei decide să faci curățenie în anturajul tău. Adică să devii mult mai selectiv cu apropiații. 

Scorpion

Te acaparează multe îngrijorări. Și le vei transmite tuturor stările tale. Astrele îți recomandă să te implici în mai multe activități. 

Săgetător

Ai o stare neplăcută, dar nici nu îți dai seama de unde vine și ce poți face să scapi de ea. Ai grijă la anturaj!

Capricorn

Vei fi mai tăcut. Ți se va cere părerea des, dar tu vei alege să menții tăcerea. Este o zi bună pentru a studia ceva. 

Vărsător

Partenerul vrea să discutați despre bani. Să faceți o strategie financiară pentru viitorul apropiat. Și să respectați anumite reguli. 

Pești

Vei avea tendința de a respinge oamenii. Vrei să te izolezi, să stai doar cu gândurile tale. Încearcă să nu amâni proiecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel