EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 12 ianuarie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte face un trigon cu Jupiter. 

Marte din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur! Unul dintre cele mai bune aspecte pentru a trece la acțiune și pentru a găsi resursele necesare înfăptuirii planurilor noastre. Poate fi o zi bună pentru a te hotărî să te apuci de sport. Sau poate pentru a munci cu drag și spor. Sau pentru a intra într-o competiție. Fiind vorba de un trigon pe semne de pământ, am putea spune că pragmatismul va fi cheia succesului. 

Berbec

Marte, guvernatorul tău, face un trigon cu Jupiter. Astrele te invită să fii mai pragmatic și mai încrezător atunci când negociezi. 

Taur

Încrederea în tine va fi cheia succesului. Poți acumula cunoștințe noi care să îți aducă numeroase beneficii în timp. 

Gemeni

Orice pierdere poate deveni un mare câștig. Astrele îți recomandă să accepți ce nu a mers și să privești cu încredere spre viitor. 

Rac

Cu siguranță vei găsi un numitor comun cu partenerul sau cu apropiații astfel încât să nu mai mențineți tensiunile dintre voi. 

Leu

Colegii pot fi de mare sprijin, mai ales dacă alegeți să nu îi vedeți precum competitori. O zi bună pentru a vă îngriji sănătatea. 

Fecioară

Curajul tău poate face diferența! Ai un spirit de competiție uimitor! De asemenea, este o zi bună pentru întâlnirile romantice. 

Balanță

Familia se va comporta altfel cu tine dacă vei alege să fii mai tolerant. O zi bună pentru redecorare sau curățenie generală. 

Scorpion

Astrele te încurajează să vorbești deschis cu partenerul, să îi spui ce ai pe suflet și să încerci să îl asculți și pe el. 

Săgetător

Poate fi ziua în care alegi să fii mai chibzuit, mai calculat sau mai pragmatic. Adică să nu cumperi imediat un lucru până nu verifici și alte oferte. 

Capricorn

Astrele sunt de partea ta astăzi! Trebuie doar să treci la acțiune și să îți ceri drepturile. La serviciu sau acasă. 

Vărsător

Ești destul de retras. Apropiații nu vor înțelege atitudinea ta, dar tu vei avea multe de câștigat cu aceasta. 

Pești

Discuțiile cu prietenii îți vor face bine. Te încurajează sau îți oferă bucăți de informații care te vor ajuta în viitorul apropiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel