EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 14 septembrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Soarele face un careu cu Jupiter. 

Soarele din Fecioară face un careu cu Jupiter din Gemeni. Optimism forțat, exces de zel, mândrie. Ego-ul nostru va fi testat. Vom avea nevoie de moderație/modestie. Nu este cazul să credem că tot ce zboară se mănâncă! Soarele din Fecioară vrea calea cea mai simplă și pragmatism, iar Jupiter din Gemeni nu se mulțumește cu o simplă cale, vrea mai multe opțiuni, de cele mai multe ori superficiale.

Berbec/Ascendent în Berbec

Este una dintre acele zile în care ori muncești până nu mai poți, ori respingi orice activitate care presupune efort prelungit. Important este să găsești un echilibru. 

Taur/Ascendent în Taur

Copiii s-ar putea să îți dea bătăi de cap suplimentare. De asemenea, alegi să nu îți pese de problemele celorlalți. Vrei timp doar pentru tine. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Familia se va asigura că nu te vei plictisi deloc! Vor apărea evenimente menite să îți schimbe programul pe neașteptate. Este o zi bună pentru a schimba estetica locuinței. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele îți recomandă să fii mai atent la discurs. Cel puțin, partenerul îți va reproșa că te lauzi prea mult. Iar alte persoane vor crede că ești arogant. 

Leu/Ascendent în Leu

Bugetul tău va fi amenințat oricum. Încearcă măcar să nu îl iei prin surprindere cu unele cheltuieli total inutile. Banii trebuie apreciați. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Careul dintre Soare și Jupiter te va ajuta dacă ești mai introvertit. Pentru că îți va da curaj. Pentru restul s-ar putea să producă o neliniște riscantă. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Nimeni nu este robot! Așa că fă tot posibilul să nu neglijezi odihna, să fii mai atent la ce proiecte îți alegi și la ce oameni lași în preajma ta. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Propunerile prietenilor îți plac, dar presupun și cheltuieli serioase. Nu este cazul să fii nici zgârcit, dar nici să faci vreo demonstrație. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astăzi îți poți depăși limitele pe plan profesional. Dar, curajul trebuie folosit în mod echilibrat. Nu îți vor conveni unele propuneri ale partenerului. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Simți nevoia să demonstrezi celorlalți că ești capabil de ceva. Dar, trebuie să îți dai seama ce contează cu adevărat: părerea celorlalți sau liniștea ta interioară?

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Indiscreția îți poate dăuna enorm. Stai departe de bârfe sau de a comunica detalii din viața ta personală. Oamenii le vor interpreta în mod greșit. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul are prea multă energie și vrea să vă ocupați de unele proiecte suplimentare. Va trebui să găsiți metoda prin care să vă înțelegeți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel