EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 18 februarie 2022

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Sextil Jupiter-Uranus. 

Astăzi avem un sextil între Jupiter din Pești și Uranus din Taur. Vom beneficia de intuiție și viziune diferită. De puterea de a ne exprima caracteristicile individuale. De a alege căi originale și să avem încredere în viitor. Bineînțeles, contează să și acționăm. Nu doar să așteptăm să se întâmple ceva. Luna tranzitează în continuare semnul Fecioarei. Iar Pluto se află în trigon cu Nodurile Lunare. 

Berbec

Vei avea o zi destul de productivă. Asta și pentru că nu vei mai acorda timp activităților inutile sau persoanelor care doar se plâng. 

Taur

Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să păstrezi timp pentru relaxare sau voie bună. Orele suplimentare de muncă nu sunt bune tot timpul. 

Gemeni

Ești pus în fața faptului împlinit. Navighezi printre oameni foarte stresanți care te vor epuiza. Mediul acesta te va face să te și îndoiești. 

Rac

Nu suporți ca alte persoane să se implice în problemele tale și vei avea unele reacții mai necontrolate. Nu neglija odihna!

Leu

Este o zi bună să te gândești la o serie de investiții sau la siguranța ta financiară peste ani și ani. Intuiția va funcționa în acest sens. 

Fecioară

Sunt unele aspecte pe care nu le înțelegi la serviciu. Dar nu este cazul să pierzi timpul cu ele, mai ales dacă nu sunt urgente. 

Balanță

Astrele te invită să trăiești totul într-un mod prezent, să nu încerci să fii disociat de emoții. Conjuncția Venus-Marte vrea să fii conștient. 

Scorpion

Totul va funcționa de minune dacă vei ști cum să ceri ajutorul prietenilor sau colegilor. Vei observa că vor sări în sprijinul tău în mod necondiționat. 

Săgetător

Astrele te invită să fii destul de echilibrat, mai ales la locul de muncă. Orice faci va fi destul de vizibil în continuare. 

Capricorn

Sextilul dintre Jupiter și Uranus vine în sprijinul tău. Intuiția și partea conștientă vor funcționa ambele destul de bine. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să te bucuri și să fii recunoscător aici și acum pentru resursele deținute. Mai ales banii. Astfel te vei pregăti pentru alții.

Pești

Sextilul lui Jupiter, guvernatorul tău, cu Uranus te face mai flexibil, încrezător și te ajută să le oferi și celor din jurul tău un crâmpei de speranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel