EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 18 martie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Lună Plină în Fecioară. 

Astăzi avem Luna Plină în semnul Fecioarei și un sextil între Soarele din Pești și Pluto din Capricorn. Energiile acestor aspecte ne vor face să ne dăm seama că nu am știut să ne prioritizăm viața de zi cu zi. Și că, cel mai probabil, ne-am petrecut timpul foarte mult în mintea noastră și am dat importanță unor proiecții fără nicio bază concretă. O Lună Plină în Fecioară vorbește și despre purificare și vindecare. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu crezi tot ce auzi legat de mediul de lucru. Unii colegi s-ar putea să se înșele asupra unor situații oricum destul de confuze. 

Taur

Relația cu copiii va avea de suferit dacă nu înveți că este cazul să le acorzi mai mult timp. Ziua îți va trezi simțul practic. 

Gemeni

Strălucirea de la locul de muncă vine cu un cost, cu un sacrificiu, de multe ori liniștea familiei. Nu vei avea deloc un echilbru muncă-viață personală. 

Rac

Astrele te invită să vorbești mai puțin și să asculți mai mult. Doar așa vei putea tria ce informații vin către tine. Vei fi destul de selectiv. 

Leu

Astrele au un mesaj pentru tine: este cazul să îți organizezi mai bine bugetul personal. Mai ales dacă în ultima vreme simți că ai pierdut controlul. 

Fecioară

Vei fi luat pe sus de tot felul de emoții. Orice persoană pe care o vei întâlni astăzi, dragă sau nu, va declanșa în tine o stare greu de gestionat. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe sinceritatea colegilor. S-ar putea să te trezești în unele situații total nepotrivite pentru tine. 

Scorpion

Vei acuzat că ești prea egoist. Una spui și alta faci. Adică te arăți interesat de probleme altor, dar nu acționezi deloc în acest sens. 

Săgetător

Nu este cea mai bună zi pentru ore suplimentare sau pentru discuții cu superiorii. Ci mai degrabă pentru a pune pe primul loc familia. 

Capricorn

Discuțiile purtate astăzi vor fi adevărate izvoare de înțelepciune. Mai ales cele legate de motive spirituale. Ești mai deschis la unele subiecte. 

Vărsător

Îți vei da seama de un lucru: cheltuielile multiple și inutile nu fac decât să ascundă o suferință interioară. Aveai nevoie de revelația aceasta. 

Pești

Orice parteneriat va fi provocat. Atât pe plan profesional, cât și personal. Ți se va reproșa că nu vrei să accepți și celelalte puncte de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel