EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 18 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Taurului. 

Luna se află deja în Taur, deci ne rupem ușor ușor de energia tensionată a Lunii Pline din Berbec, de ieri. Astrele ne recomandă să facem din acest sfârșit de săptămână unul de neuitat. Să ne ocupăm de activitățile care ne aduc plăcere și să petrecem mai mult timp cu oamenii în preajma cărora ne simțim în largul nostru, 

Berbec/Ascendent în Berbec

Astrele îți recomandă să nu grăbești sau să forțezi niciun proiect. Este posibil să nu ai toate datele necesare pentru a-l transforma într-un succes. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna te va ajuta să îți înțelegi mai bine emoțiile. Socoteala de acasă nu se potrivește deloc cu aceea din târg. Trebuie să ai un buget bine stabilit. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Saturn. Totul încetinește. Și chiar dacă pe moment te vei frustra din plin, îți vei da seama că tot răul spre bine. 

Rac/Ascendent în Rac

Astrele ți-au pregătit o zi mult mai liniștită ca precedentele. Și ai face bine să o petreci și cum îți dorești și tu, nu să te iei după ce zic alții. 

Leu/Ascendent în Leu

Soarele se apropie de un careu cu Pluto. În discuțiile importante, îți va fi greu să te abții de la a spune lucruri inconfortabile pentru interlocutor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te vei trezi în unele situații care vor presupune cheltuieli multiple și inutile. Astrele îți recomandă să nu te lași influențat de nimeni în acest sens. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Tu decizi cum să fie ziua aceasta! Ai de ales între a le face pe plac apropiaților, dar în defavoarea ta. Și în a te pune pe tine pe primul loc. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Ne apropiem de sezonul tău. Însă, până atunci, vei resimți o stare de oboseală care nu poate fi explicată. Astrele îți recomandă să nu exagerezi cu nimic. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Muncești cu drag și spor! Dar nu uita că și viața personală este importantă. Așa că nu îți neglija părinții, partenerul sau oamenii dragi!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Este o zi bună pentru a-ți mai rezolva din problemele pe care le ai pe plan personal. Petrece mai mult timp cu partenerul sau cu persoana de care îți place. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Ai foarte multe dileme. Și din păcate, nicio persoană apropiată nu te poate ajuta. Astrele îți recomandă să eviți discuțiile contradictorii. 

Pești/Ascendent în Pești

Mintea ta are nevoie de altă hrană. Este o zi bună pentru a învăța ceva, pentru a călători sau pentru o discuție cu o persoană mai experimentată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel