EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 19 ianuarie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur face trigon cu Jupiter. 

Pe 19 ianuarie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur, ambele fiind în mers direct de data aceasta. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Și cum avea de-a face cu un trigon pe semne de pământ, vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar. 

Berbec

Astăzi poți îmbina utilul cu plăcutul. Mai ales când este vorba de proiectele de la serviciu. Sigur e unul care îți și place. 

Taur

Astrele îți recomandă să îți comunici obiectivele, să ceri ajutorul și să lași modestia. Astăzi trebuie să ieși în față. 

Gemeni

Trigonul Mercur-Jupiter îi va ajuta mai ales pe cei care nu țin cu dinții să aibă control absolut asupra vieții. Unele evenimente nu depind doar de noi. 

Rac

Astrele îți recomandă să fii atent la limbajul partenerului. Și cel verbal și cel non verbal. Vei descoperi lucruri noi despre el. 

Leu

O zi foarte bună pentru decizii legate de carieră! Îți poți da seama că poți găsi un loc de muncă mai bun sau că vrei o promovare. 

Fecioară

Pe lista zilei ar trebui să se afle distracția, nu doar munca. Astrele îți recomandă să îți amintești că ești om, nu robot. 

Balanță

Discuțiile despre bani din familie nu vor mai fi la fel de problematice ca altădată. Așa că nu mai evita să adresezi asemena subiecte. 

Scorpion

Cea mai bună zi pentru a sta de vorbă cu partenerul! Despre planuri și obiective, dar și despre problemele care au nevoie de soluții. 

Săgetător

Spre surprinderea ta și a altora, astăzi vei alege să fii mai chibzuit. Să îți dai seama cât timp muncești tu pentru unele sume. 

Capricorn

Trigonul Mercur-Jupiter poate oferi idei geniale, dar și curaj în a le transforma în realitate! În plus, vocea ta chiar va conta. 

Vărsător

Dacă nu ești sigur de un subiect anume, cel mai bine ar fi să eviți discuțiile despre acesta sau deciziile importante. 

Pești

Partenerul va găsi soluția potrivită pentru o problemă mai veche. Și astfel, veți reuși să vă gândiți la noi planuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel