EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 2 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Venus se află într-un careu perfect cu Uranus. 

Astăzi se perfectează careul dintre Venus în Leu și Uranus din Taur. Mulți vor dori mai multă libertate în relații, iar alții vor simți nevoia să caute soluții nonconformiste pentru a reaprinde flacăra pasiunii. Să nu vă mire dacă unii dintre cunoscuți vă vor anunța, pe neașteptate, că au luat, în sfârșit, decizii marcante pe plan relațional. De asemenea, vă invităm să nu riscați mult din punct de vedere financiar. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Nici tu nu mai știi ce îți place! Te schimbi de la o clipă la alta, îți este greu să fii consecvent. Dar, din când în când, este bine să experimentezi pur și simplu. 

Taur/Ascendent în Taur

Careul dintre Venus și Uranus te vizează în mod direct. Simți că oamenii dragi nu îți acordă libertatea de care ai tu nevoie cu adevărat. Și de aici vor apărea tensiuni. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nu uita că Mercur se apropie de retrogradare! Ce înseamnă asta? Că totul se va încetini, bloca sau încurca. Deci ai nevoie de o porție sănătoasă de răbdare. 

Rac/Ascendent în Rac

Buzunarele tale vor avea de suferit! Astrele îți recomandă să stai departe de cheltuielile pe lucruri inutile sau influențate de alți oameni. 

Leu/Ascendent în Leu

Careul Venus-Uranus te va provoca serios! Vor fi momente când îți va păsa ce zic ceilalți, după care te vei demonstra a fi destul de rebel. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Te vei confrunta cu multe situații bizare. Mercur se apropie de retrogradare în semnul tău și are darul acesta de a aduce multiple încurcături. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus, guvernatoarea ta, face un careu cu Uranus. Astrele îți recomandă să nu spui da imediat la orice propunere din partea prietenilor. Mai ales dacă implică și costuri. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Te confrunți cu o doză serioasă de instabilitate pe plan profesional. Dar asta nu înseamnă că nu îți priește. Vei învăța multe despre tine astfel. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Nu lăsa pe luni ce poți face astăzi! Mai ales din punct de vedere profesional. Încearcă, pe cât posibil, să nu amâni niciun proiect. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Finalul acestei săptămâni îți va da mari bătăi de cap! Mai ales în ceea ce privește chestiunile administrative. Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Careul Venus-Uranus te va influența în mod direct. Nu te vei mai putea ține de planurile făcute cu partenerul și de aici se vor isca destule tensiuni și momente ciudate. 

Pești/Ascendent în Pești

Vei avea tendința de a încurca borcanele. Colegii nu sunt prieteni sau membri ai familiei, așa că fă tot posibilul să fii cât mai obiectiv. Spre binele tău!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel