EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 2 septembrie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Mercur se apropie de un sextil cu Marte.

Luna tranzitează semnul Scorpionului. Vom încerca să spargem bariera superficialității din jurul nostru pentru că vom dori să vedem ce e în spate. Vom fi mai suspicioși și mai intuitivi. Mercur se apropie atât de retrogradare, cât și de o opoziție cu Jupiter. Discuțiile despre cine are dreptate vor fi la tot pasul. 

Berbec

Ai cuvintele la tine în orice situație. Și ești dispus să negociezi. Chiar vei apela la diplomație mai mult ca oamenii din jurul tău. 

Taur

Nu o mai poți lua de la capăt dintr-un punct de vedere. Trebuie să accepți situația și să îți vezi de viață. Indiferent de ce spun alții. 

Gemeni

Nu neglija replicile apropiaților! AI face bine să nu le treci cu vederea. Deci recomandarea astrelor este să fii un bun ascultător. 

Rac

Vei fi predispus să fii mai preocupat decât este cazul. Din absolut orice. Și parcă îți și place. Ai nevoie de echilibru. 

Leu

Încearcă să te bazezi pe ceilalți. Nu să crezi de la început că nu se vor descurca. Dacă va fi cazul, vei ști cu siguranță cum să gestionezi problema. 

Fecioară

Ar fi bine să te îți acorzi câteva momente ori înainte de a iniția un proiect. Și nu este vorba de încredere, ci de modul în care simți. 

Balanță

Mercur îți oferă multe idei, dar te și blochează atunci când ai de luat o decizie. Încearcă să le explici interlocutorilor tăi acest fapt. 

Scorpion

Nu este o zi bună pentru instrospecție, ci una pentru muncă. Riști să te pierzi în abisul gândurilor și să ieși greu de acolo. 

Săgetător

Îți vei descoperi o latură foarte jucăușă. Și chiar le vei îmbunătăți ziua celor apropiați prin manifestarea ei. 

Capricorn

Pot apărea răzgândiri din partea șefilor. Deci ai face bine să ai o dovadă de fiecare dată. Este destulă agitație la locul de muncă. 

Vărsător

Graba strică treaba! Și îți vei da seama cu siguranță de acest aspect. Nu ai de ce să fugi dacă nu este o urgență!

Pești

Parcă vezi doar partea goală a paharului. Ți-ar prii să te relaxezi și să faci tot posibilul să privești viața într-un mod obiectiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel