EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 23 august 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop zilnic. A început Sezonul Fecioarei, iar Venus va face un careu cu Marte. 

Venus din Fecioară se apropie de un careu cu Marte din Gemeni. Bineînțeles, zona amoroasă și sectorul financiar vor avea de suferit. De aceea, astrele ne recomandă ca, în acest weekend, să evităm orice exces de zel. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Te vei plânge din cauza volumului de muncă, dar îți vei da seama că nu te ajută la nimic. Dacă te vei implica mai mult în rezolvarea unui proiect, s-ar putea să îți dai seama că ai și soluții. 

Taur/Ascendent în Taur

Venus se apropie de un careu cu Marte. Socoteala de acasă nu se potrivește cu aceea din târg. Așa că încearcă să fii mult mai cumpătat. Și să nu te lași influențat de nimeni. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Familia are intenții bune, dar ție nu îți convin multe dintre propunerile ei. Vor fi tensiuni între tine și oamenii cei mai apropiați, dar nu trebuie lăsate să vă îndepărteze. 

Rac/Ascendent în Rac

Oamenii din jur îți vor reproșa că ești prea vigilent. Adevărul este că, astăzi, s-ar putea să te iei prea în serios. Nu uita, totuși, că ne apropiem de finalul săptămânii și că trebuie să fii mai relaxat. 

Leu/Ascendent în Leu

Așteaptă-te să apară cheltuieli suplimentare. Multe dintre el din cauza unor planuri ale prietenilor. Nu poți să îi refuzi. Un final de săptămână prielnic drumurilor. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Intri în competiție cu unii colegi și dorința de a-i întrece va ajunge să te obsedeze. De parcă, altfel tu nu ai niciun pic de valoare. Fii mai blând cu tine!

Balanță/Ascendent în Balanță

Greșelile din trecut nu trebuie să se repete. Depinde doar de tine! Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară organizării evenimentelor sau a călătoriilor. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Reiei legătura cu unele persoane apropiate. Revederea cu acestea nu va fi neapărat pe placul tău sau al lor. Trebuie să înveți să fii mai pragmatic în relațiile de prietenie. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pare că nimeni nu este mulțumit de ceea ce faci tu. Dar adevărul este că tu ești cel mai mare critic al tău. Și alegi să te pui în unele ipostaze care să îți scoată la iveală defectele. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Relația cu colegii va fi mai tensionată. Și asta din cauza faptului că te vei simți neîndreptățit. De fapt, aceștia își vor apăra punctul de vedere. Și trebuie să fii mai empatic sau tolerant. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nici tu nu știi ce vrei! Și din această cauză, vei pierde timp și resurse până când îți vei găsi liniștea. Încearcă să nu te contaminezi cu problemele celorlalți. 

Pești/Ascendent în Pești

Partenerul vrea atenție suplimentară din partea ta, dar ai destule probleme la serviciu. Și îți va fi destul de greu să împaci și capra și varza. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel