EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 25 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte din Rac se află într-un sextil cu Uranus din Taur. 

Luna se află în semnul Leului. Marte este într-un aspect bun cu Uranus. Astrele ne pregătesc un weekend în care vom deborda de creativitate. De altfel, ar fi păcat să ne ocupăm doar de muncă sau treburi gospodărești. Avem nevoie de acele activități care să ne bucure. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, face un sextil cu Uranus. Dacă vrei să ai o zi reușită, astrele îți recomandă să îți schimbi perspectiva asupra unui aspect din rutină. 

Taur/Ascendent în Taur

Nu te feri de subiectele pe care nu le cunoști. S-ar putea să înveți foarte multe despre acestea din discuțiile cu persoanele mai experimentate. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Dacă îți vei asculta intuiția, îți vei da seama că faci unele greșeli, mai ales pe plan financiar. Și încearcă să nu iei deloc decizii rapide. 

Rac/Ascendent în Rac

Învață să ceri atunci când îți dorești ceva. Nu îți va ghici absolut nimeni gândurile sau dorințele. Vei avea o zi destul de dinamică. 

Leu/Ascendent în Leu

Din când în când, nu uita să mai faci câte o pauză! Astrele îți recomandă să nu rămâi peste program la serviciu și să nu îți consumi timpul liber aiurea. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Vor apărea unele discuții în contradictoriu cu membrii familiei. Vei dori să te impui, însă nu va fi deloc ușor așa cum ai crede. Recomandabil ar fi să îți cauți aliați. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Câteodată primești ajutor de unde sau de la cine nu te-ai fi gândit niciodată! Viața este plină de surprize și trebuie să mai abandonezi nevoia de control din când în când. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

O zi bună pentru a călători cu partenerul în locuri noi. Sau pentru a discuta cu acesta despre obiectivele voastre pe termen lung. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Urmează o perioadă în care vei avea destule dubii despre propria persoană. Încearcă să nu le lași să strice bunul mers al unor parteneriate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Partenerul este dornic de schimbare. Și poate că ai putea să te implici mai mult în propunerile lui. Sigur vei ajunge să îl apreciezi pentru eforturile sale. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Relația cu unii colegi va avea parte de momente mai ciudate. Dar, dacă vrei să funcționeze totul așa cum trebuie, astrele îți recomandă să fii cât mai detașat. 

Pești/Ascendent în Pești

Ziua va depinde în funcție de perspectiva ta. Dacă alegi să te victimizezi, nimic nu va funcționa. Dar, dacă vei vedea doar jumătatea plină a paharului, vei primi vești bune. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel