EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 27 octombrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Luna tranzitează semnul Berbecului. 

Luna se află încă de ieri în semnul Berbecului. Fapt ce poate provoca stres suplimentar. Mâine vom avea Eclipsa de Lună/Luna Plină în semnul Taurului. Veți observa în jur multă irascibilitate, provocată din nimicuri de cele mai multe ori. 

Berbec

Cu Luna în semnul tău, vei trece prin diverse emoții. Acum ești pus pe fapte, acum ești mohorât. Nu lăsa furia să te cuprindă!

Taur

Ne apropiem de Luna Plină din semnul tău. Astrele îți recomandă să nu procrastinezi, să nu lași pe mâine ce poți face astăzi. 

Gemeni

Vei avea chef să te implici în multe activități, poate prea multe pentru nivelul tău actual de energie. Nu neglija odihna!

Rac

Astrele îți recomandă să fii mai implicat în chestiunile din carieră. Există riscul să pierzi unele detalii importante din cauza răbdării sau a superficialității. 

Leu

Te vei confrunta cu multă instabilitate. Pe toate planurile. Tot ce poți face tu este să îți simplifici rutina zilnică. Să nu exagerezi cu nimic. 

Fecioară

Dacă vei întâlni rezistență în anumite proiecte, nu este cazul să forțezi nimic. Înseamnă că nu este timpul lor astăzi. 

Balanță

Te dai pest cap pentru toată lumea, pierzi multiple resurse, iar când e vorba să ți se întoarcă favorurile, vei avea suprize neplăcute. 

Scorpion

Colegii îți dau bătăi de cap. Ritmul lor de muncă este total diferit de al tău, și de aici vor apărea numeroase neînțelegeri. 

Săgetător

Nu prea îți arde ție de muncă astăzi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi total proiectele. Astfel, eviți un conflict cu șefii. 

Capricorn

Familia vrea mai multă implicare din partea ta. Și ar fi bine să nu îi ignori dorința. Încearcă să fii mai optimist cu privire la viitorul apropiat. 

Vărsător

Deciziile de la locul de muncă te preocupă serios. Până nu vei ști nimic sigur, astrele îți recomandă să îți faci pur și simplu treaba. 

Pești

Vei avea de furcă cu sentimentul de inferioritate. Nu îți spune nimeni nimic, ci pur și simplu vei avea tendințe de autosabotaj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel