EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 29 aprilie 2022

Astrologul Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrologul Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Ne apropiem de prima Eclipsă a anului 2022.

Mercur se pregătește să iasă din semnul Taurului și să intre în cel al Gemenilor. Luna va tranzita semnul Berbecului. Ne apropiem de prima Eclipsă a anului, una de Soare. Și de o Lună Nouă în Taur. În jurul nostru se discută despre resurse, timp, energie, bani, alimentație. Sunt zile bune pentru a planta ceva, la propriu sau la figurat. 

Berbec

Te agiți prea mult pentru nimicuri și deloc pentru ce este important. Îți vei da seama de consumul disproporționat de energie și vei căuta soluții. 

Taur

Mulți dintre voi vor simți că trebuie să se întâmple ceva, să facă unele alegeri sau să renunțe la unele situații. Nu treceți cu vederea aceste stări!

Gemeni

Va fi o zi destul de obositoare. Te copleșește orice, nu ai chef să te implici în proiecte, iar oamenii cu autoritate au așteptări mari de la tine. 

Rac

Îți asumi prea multe responsabilități. Astrele îți recomandă să nu încerci să salvezi pe cineva dacă nu ți-o cere. 

Leu

Apar schimbări în carieră, unele pe care nu le poți controla. Sfatul astrelor este să îți păstrezi optimismul și să nu te victimizezi. 

Fecioară

Astrele te invită să te axezi pe viața personală. Să fii mai generos cu partenerul sau mai deschis la a cunoaște și alte tipologii. 

Balanță

Vei avea rezultate bune la locul de muncă. Vei primi validare, însă nu este cazul să te umfli în pene. Este nevoie în continuare de implicare. 

Scorpion

Sunt zile bune pentru pasiune și romantism. Astrele te invită să te ocupi de aceste domenii. Bucură-te de viață chiar dacă ești singur!

Săgetător

Indiferent de cum este vremea, astrele te invită să stai mai mult pe acasă. Să petreci timp cu familia sau să te ocupi de treburile gospodărești. 

Capricorn

Cuvintele tale sunt puternice. Depinde doar de tine cum alegi să le folosești. Pentru a face bine sau pentru a face rău. 

Vărsător

Astrele te invită să fii atent la cheltuieli, dar nu lăsa zilele acestea să treacă fără a-ți cumpăra ceva. Ai nevoie de un mic răsfăț. 

Pești

Venus se apropie de o conjuncție cu Jupiter în semnul tău. Fii mai atent la stările acestor zile! Cu siguranță, te poți îndrăgosti de tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel