EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 29 octombrie 2021

Horoscop, vineri, 29 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, vineri, 29 octombrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de un careu între Soare și Saturn.

Careul dintre Soarele din Scorpion și Saturn din Vărsător se va petrece mâine. Însă noi vom simți încă de astăzi o parte din efectele sale. Cum ar fi: neîncrederea în forțele proprii, o oboseala permanentă, blocaje în multe dintre acțiunile noastre.

Berbec

Totul este apăsător pentru tine zilele acestea. Și asta pentru că și Marte, guvernatorul tău, va schimba semnul. Vei simți o nevoie de a lua decizii pe ultima sută de metri.

Taur

Astrele îți recomandă să nu pui la suflet discuțiile de la locul de muncă. Deși ți se pare că oamenii au ceva cu tine, nu este deloc așa.

Gemeni

Încearcă să îți prioritizezi programul de lucru. Dacă nu o vei face, te vei lovi de tot felul de proiecte și nu vei mai ști cum să te descurci cu toate.

Rac

Simți că nu ai timp și pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Te vei simți inferior, deși nu este cazul. Vei da prea multe explicații.

Leu

Încearcă să nu te bazezi pe sprijinul altora pentru că astăzi îl vei obține mai greu. Și nu este cazul să crezi ca ai greșit cu ceva, oamenii au treabă.

Fecioară

Vei observa că nu prea ai chef de discuții. Sau nu prea vei fi lăsat să vorbești. Chestiunile administrative îți vor pune multe probleme.

Balanță

Este posibil să cheltuiești mai mulți bani decât te-ai fi așteptat. Și bineînțeles vei începe să te îngrijorezi pentru bugetul următoarelor zile.

Scorpion

Următoarele două zile vor fi tare ciudate. Vei avea impresia că nimic nu are logică. Nu vei putea controla așa cum ți-ai dori unele evenimente.

Săgetător

Nivelul de energie este atât de scăzut încât nu poți să te ocupi de mai multe lucruri în același timp. Fă tot posibilul să nu neglijezi odihna și somnul!

Capricorn

Cu greu te vei putea baza de oamenii dragi. De aceea ar fi bine să ai tot timpul în vedere o soluție de rezervă în orice ai realiza.

Vărsător

Unele decizii de la locul de muncă ți se vor părea prea autoritare. Doar tu vei crede asta. Pentru că ai o perioadă în care nu vrei să ți se spună ce să faci.

Pești

Mintea îți va juca feste pe tot parcursul zilei. Astrele îți recomandă să nu intri în discuții despre teme serioase. Nu vei avea energia necesară să le duci cum ai vrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel