EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 29 septembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Vineri avem Luna Plină în semnul Berbecului. 

Vineri avem Lună Plină în semnul Berbecului. Acest eveniment va aduce la suprafaţă sentimentele de furie îmbuteliate, frustrări, conflicte, decizii abrupte şi comportamente neaşteptate, dar va deschide calea către ceva nou şi ne va oferi curajul şi doza de competitivitate şi agresivitate necesară pentru a începe ceea ce ne dorim. Cei care vor resimți serios această Lună Plină sunt cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Berbec

Luna Plină se petrece în semnul tău și te va obliga să faci față unor dezbateri destul de puternice și cu apropiații, și cu unii străini. 

Taur

Venus este în continuare în careu cu Uranus, deci și astăzi te vei confrunta cu multe surprize. Nu este momentul cel mai bun pentru decizii. 

Gemeni

Vei fi nevoit să renunți la unele planuri din cauza necunoscuților. Dar îți vei da seama că te-ai grăbit când te-ai înhămat la ele. 

Rac

Luna Plină activează zona carierei. Este posibil ca discuțiile cu șefii să nu fie deloc plăcute. Ar fi bine să nu fii prea furios. 

Leu

Discuțiile despre cine are dreptate nu îți vor face bine. Astrele te invită să îți dai seama că nu este cazul să te victimizezi prea mult. 

Fecioară

Situația financiară este amenințată de greșelile unor apropiați. Nu este cea mai bună zi pentru a da sau lua bani cu împrumut. 

Balanță

Luna Plină activează zona relațiilor. Nu vei fi deloc dispus să mai lași de la tine. Din contră, vei apela la tot felul de tactici de convingere. 

Scorpion

Neînțelegerile cu colegii îți ocupă tot timpul. Cert este că nu vei rezolva mare lucru, așa că încearcă să nu forțezi nimic. 

Săgetător

Te cuprinde lenea și greu o mai lași. Îți stă capul doar la distracție și voie bună. Dar responsabilitățile fug după tine. 

Capricorn

Familia îți dă bătăi de cap. Încearcă să nu amâni discuțiile cu rudele. Ai șansa de a rezolva unele probleme astăzi. 

Vărsător

Mintea îți este activă, spui multe, însă când este vorba de pus în practică ideile emise, întâmpini diverse blocaje. 

Pești

Vei face numeroase cheltuieli pe fond emoțional. Nici măcar nu ești dispus să asculți sfaturile apropiaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel