Horoscop, vineri, 3 mai 2019

E ziua perfectă să te bucuri de fiecare minut
E ziua perfectă să te bucuri de fiecare minut

Horoscop. Balanţele se vor afla, astăzi, în faţa unei decizii cruciale, iar Scorpionii se vor simţi, astăzi, un pic ameţiţi şi desprinşi de realitate.

Balanţă

Balanţele se vor afla, astăzi, în faţa unei decizii cruciale. Trebuie să vă hotărâţi, într-un timp destul de scurt, dacă sunteţi dispuşi să iertaţi şi să reluaţi de la zero o relaţie anterioară. Nu vă faceţi planuri pe termen lung, ci în schimb hotărâţi-vă cu privire la persoana din viaţa voastră care vă cere iertarea şi care vă promite că nu va mai comite aceeaşi greşeală de două ori. Răspunsul poate fi simplu, în funcţie de ceea ce vă doriţi. 

Scorpion

Scorpionii se vor simţi, astăzi, un pic ameţiţi şi desprinşi de realitate. Trebuie să găsiţi acel lucru sau acea persoană din viaţa voastră care vă redă echilibrul fizic şi psihic. Cu toate că voi credeţi că vă puteţi descurca şi singuri, astăzi este ziua în care veţi descoperi că aveţi nevoie de ajutorul prietenilor şi familiei pentru a putea trece peste anumite situaţii nedorite. Iubiţi, fiţi pozitivi şi nu intraţi în conflicte!

Săgetător

E ziua perfectă să te bucuri de fiecare minut. Fortuna, zeiţa norocului, e darnică astăzi cu tine şi vei simţi din plin asta. Ai grijă să păstrezi fructele norocului de astăzi, dar fără să te lauzi cu ele vreodată. Arată sprijin celor dragi şi nu uita că orice faptă bună şi introspecţia sunt binevenite.

Capricorn

E posibil să apară o eroare majoră de comunicare cu o rudă. Foarte probabil această persoană nu se va gândi să îşi ceară scuze şi nici să fie de acord cu părerea ta, aşa că soluţia e să schimbi tema dialogului cât mai repede posibil. Poţi chiar să pleci într-un loc unde să cauţi surse de distracţie. Un loc cu muzica tare s-ar putea să fie ceea ce îţi va face bine.

Vărsător

Ai grijă ca astăzi să nu se afle vreunul dintre secretele tale păzite atât de bine până acum. Persoane lipsite de cinste şi onoare ţi-ar putea face rău dacă le-ar cunoaşte. Altfel, nu ezita distracţia la maxim alături de cei mai apropiaţi prieteni. Dacă eşti singur, ai o şansă să întâlneşti pe cineva care ţi se va părea foarte interesant.

Peşti

E probabil că ve fi nevoit să amâni sau chiar să anulezi unele dintre planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi. Evident, asta va aduce nemulţumiri. De aceea e important să încerci să tratezi astfel de situaţii cu mult calm. Cel mai bun scenariu pentru tine e să păstrezi rutina zilnică şi să renunţi la ambiţiile excesive. După-amiază e posibil să vină în vizită o persoană foarte importantă pentru tine.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel