EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 3 mai 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Marte face un sextil cu Pluto. 

Pe 3 mai, Marte din Berbec face un sextil cu Pluto din Vărsător. Acțiunea și curajul se întâlnesc cu puterea comunității. Deci suntem încurajați să fim vizionari, să schimbăm status quo-ul și să luptăm pentru cauze mărețe. 

Berbec

Aspectul dintre Marte și Pluto te sprijină în orice activitate. Vei depune multă pasiune chiar și atunci când mergi la cumpărături. 

Taur

Vei pierde mai mult timp analizând tot tipul de detalii. Mai ales dacă te ocupi de pregătirile pentru sărbători. 

Gemeni

Nu ezita să ceri ajutorul dacă te simți copleșit de treburile planificate astăzi. Sigur vor fi apropiați dornici să te sprijine. 

Rac

S-ar putea să fii prea autoritar cu oamenii din jurul tău, dar te vor înțelege până la urmă, mai ales dacă vei accepta că te-ai grăbit. 

Leu

Vei fi pe drumuri toată ziua. În plus, s-ar putea să te trezești într-o criză de timp. Astrele îți recomandă să alegi ce este prioritar. 

Fecioară

Încearcă să pleci de acasă cu o listă și un buget stabilite. Vor apărea și surprize și vei fi nevoit să faci alegeri grăbite. 

Balanță

Astrele te invită să asculți de sfaturile celorlalți. S-ar putea să aibă o perspectivă diferită, dar una care să te ajute cu adevărat. 

Scorpion

Familia are nevoie de ajutorul tău. Așa că va trebui să amâni alte proiecte pentru a te implica. Încearcă să nu faci totul pe fugă. 

Săgetător

Exact atunci când este treabă de făcut, te apucă lenea și nevoia de a procrastina. Astrele îți recomandă să îmbini utilul cu plăcutul. 

Capricorn

Pregătirea sărbătorilor va fi mai stresantă ca de obicei. Astrele îți recomandă să nu permiți reproșurilor și furiei să intervină în discuția cu familia. 

Vărsător

Este o diferență mare între ce promiți și faptele tale. Cel mai bine ar fi să fii mai rezervat și să îți dai seama de ce anume te poți ocupa. 

Pești

Bineînțeles că vei fi acaparat de nevoia de a fi generos. Dar, mai întâi, ar trebui să te ocupi de cumpărăturile importante, și pe urmă de cadouri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel