EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 4 octombrie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Astăzi are loc trigonul dintre Venus și Saturn. 

Venus din Scorpion face un trigon cu Saturn din Pești. Iubirea se îmbină în mod armonios cu pragmatismul și cu răbdarea. Venus în Scorpion vrea să fie foarte intensă și pasională, dar Saturn îi aduce aminte pe ce planetă trăim noi și că tot ce este autentic are nevoie de timp și muncă. Un aspect bun și pentru înțelepciune pe plan financiar. 

Berbec/Ascendent în Berbec

O zi în care trebuie să ai în vedere cumpătarea. În orice domeniu al vieții. Și chiar nu are rost să exagerezi dacă nu este cazul.

Taur/Ascendent în Taur

Trigonul dintre Venus și Saturn te va face mai pragmatic atunci când este vorba de viitorul apropiat. Mai ales în ce privește relația de cuplu. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur se apropie de un careu cu Marte. S-ar putea să dai peste tot felul de încurcături. Răbdarea este cheia pentru acestea. 

Rac/Ascendent în Rac

Ai face bine să te preocupi mai mult de viața ta personală. De liniște, armonie sau echilibru emoțional. Și chiar ai nevoie de o vorbă bună. 

Leu/Ascendent în Leu

Faci unele lucruri doar pentru a face pe plac familiei. Dar te va consuma enorm. Și spre seară s-ar putea să ai un ton tendențios față de cei dragi. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Viitorul careu dintre Mercur și Marte are deja efecte. Astrele îți recomandă să ai o listă de cumpărături de la care să nu te abați deloc. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Discuțiile cu șefii nu vor fi pe placul tău. Dar nu uita că nu sunt rudele tale. Și că trebuie să te detașezi de problemele de la serviciu când ajungi acasă. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Trigonul dintre Venus și Saturn îți va deschide ochii în zona amoroasă. Cupidon este câteodată destul de manipulator, așa că nu te grăbi cu deciziile. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Viața ta personală este importantă și nu trebuie povestită oricui și oricum. Așa că stai departe de acest subiect mai ales în discuțiile de la serviciu. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O parte din tine vrea să fie mai visătoare, însă mintea îți va fi la fel ca până acum, foarte pragmatică. Evită certurile cu persoana iubită!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Nu trebuie să fii tu cel care are ultimul cuvânt. Cel puțin, nu astăzi. Trebuie să apelezi la reziliență. Și astfel vei avea de câștigat pe termen lung. 

Pești/Ascendent în Pești

Este cazul să te mai relaxezi. Să nu pierzi prea mult timp din cauza unor nimicuri. Să te odihnești și să eviți situațiile stresante. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel