EXCLUSIV  Horoscop, vineri, 8 decembrie 2023

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Mercur va face un trigon cu Jupiter. 

Pe 8 decembrie, Mercur din Capricorn face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ. Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou. Fiind un trigon pe semne de pământ, vom reuși să găsim echilibrul între ce visăm și ce se poate realiza.

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a purta discuțiile importante cu șefii. Vei fi destul de susținut de astre în negocieri. 

Taur

Nu mai este cazul să amâni unele decizii. Poți avea mai multă încredere în propria minte. Optimismul aduce beneficii.

Gemeni

Trigonul dintre Mercur și Jupiter este unul pe placul tău. Ziua se va demonstra a fi potrivită pentru orice gen de negociere. 

Rac

Vei rămâne uimit de colaborarea dintre tine și partener, mai ales când este vorba de punerea în aplicare a unor planuri. 

Leu

Astrele te încurajează să discuți cu colegii despre orice problemă de la serviciu. Aceștia se vor demonstra a fi utili în a oferi cele mai bune sfaturi și soluții. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ cu copiii, să recuperezi timpul pierdut și să le arăți cât de mult îi iubești. 

Balanță

Discuțiile cu familia despre bani pot fi neplăcute la început. Dar până la finalul zilei îți vei da seama că sunt necesare. 

Scorpion

Îți merge mintea de minune. Mai ales când este vorba de a-ți ajuta partenerul sau de a îți face tot felul de planuri cu acesta. 

Săgetător

Astăzi vei uita de excesul tău de zel obișnuit. Mai ales în ceea ce privește cumpărăturile. Nu strică să faci alegeri deștepte. 

Capricorn

Trigonul Mercur-Jupiter este aliatul tău. Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ, să ai încredere în tine și să acționezi cu mult curaj. 

Vărsător

Intuiția îți merge de minune, dar va fi mai greu să găsești argumente pentru a o susține în fața celorlalți. 

Pești

Nu este cea mai bună zi pentru a sta doar în casă. Indiferent de vreme sau alte condiții, ți-ar prii să fii mai sociabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel