Horoscop zilnic 12 ianuarie. Previziunile Danielei Simulescu pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn: Astăzi vă trebuie curaj vouă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu a vorbit despre previziunile pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Leu

Pentru tine această perioadă este foarte, foarte importantă din punct de vedere al rutinei, trecând peste toate aspectele despre care vorbim acum, mă refer la modul tău în care lucrezi. Pluto este acolo, dar o să iasă, Marte este acolo și face acest trigon cu Jupiter. Nu aștepta ca șeful să te învețe cum să-ți organizezi programul, ci încearcă tu ceva bun pentru tine, dar trebuie să știi ce poți face.

Fecioară

O zi foarte bună pentru romantism, creativitate, pasiune, dar și pentru activitățile cu copiii, dacă nu neapărat astăzi, planificați pentru weekend.

Balanță

Nu ar strica să fim mult mai implicați în discuțiile cu familia. Nu să te ocupi tu de rezolvarea problemelor, să găsești soluții, dar pur si simplu să mediezi, să-ți dai seama de ceea ce e în spate. Noi de multe ori când ne certăm avem pretexte, nu cauze, iar tu arătând cauza adevărată s-ar putea să-i ajuți.

Scorpion

Marte, guvernatorul vostru, s-ar putea să apară într-un aspect foarte bun cu Jupiter în casa a 7-a. Ce trebuie să faci tu? Să vorbești cât mai mult cu partenerul, să-l provoci, să-l stimulezi mental. Să glumiți, să fiți ironici, cuvintele pentru voi azi vă leagă altfel. Replicile, ironiile, chiar și un pic de competitivitate ajută azi, iar stimulându-vă unul pe altu, s-ar putea să rezolvați niște proiecte destul de importante.

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru a discuta la serviciu, pentru a discuta cu colegii, pentru a căuta soluții, pentru a propune idei noi și pentru a avea mai mult curaj în dezbateri. Dacă aveți o dezbatere astăzi, îndrăzniți! Cu cât vă puneți mai mult în valoare astăzi, cu atât mai mult o să câștigați.

Capricorn

Un aspect minunat! Astăzi vă trebuie curaj vouă. Cu cât vă prezentați mai sigur pe voi, în postură, în mișcări, în mimică cu atât aveți mai multe beneficii. Marte e în semnul vostru și oferă curaj, face trigon cu Jupiter, ceea ce înseamnă că sunteți și motivați să faceți ceva și chiar o să vă simțiți bine în pielea voastră.

Emisiunea integrală aici

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel