Horoscop: Zodia care trăiește dezamăgiri grele. Te-ai sacrificat degeaba pentru cineva care nu merită

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru toate semnele din zodiac. Ce lecții sunt nevoite să învețe?

Retrogradarea lui Venus în Leu a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Însă, nu trebuie să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie. Deci, vara va fi incendiară, mai ales din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este în Fecioară, până la 27 august. Acesta este guvernatorul Berbecilor, așa că trebuie să muncească! Chiar dacă poate să sune oarecum ciudat, lor nu o să le iasă nimic anul acesta fără muncă. In a doua parte a anului, se vor mai liniști și Berbecii cu relațiile, pentru că Marte va ajunge în Balanță și vor scăpa de Venus retrogradă. Practic, acești nativi sunt unii dintre cei mai vizați de retrogradarea lui Venus, pentru că aceasta este guvernatoare de Casa a 7-a, a relațiilor, dar și de Casa a 2-a, a banilor. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec!

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Deci nu prea îți priește această vară. Este adevărat că poți da nas în nas cu multă oportunități, însă stabilitatea îți lipsește clar în această perioadă. Dar nici de confort nu prea vei avea parte. Pentru că Venus este retrogradă în Casa a 4-a, apar multe situații inconfortabile. Poți să te cerți cu familia, ai multe de făcut prin casă, apar cheltuieli, nu mai merg lucrurile precum erau înainte. Vezi aici previziunile complete pentru Taur!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În ceea ce privește retrogradarea lui Venus, pe tine te va ajuta. Oricum ai vorbele la tine, dar de data asta o să fii cu adevărat cuceritor. Chiar și cele mai banale replici de ale tale pot fi interpretate greșit, așa că ai grijă ce spui și cui spui în următoarea perioadă. Guvernatorul tău va retrograda în perioada 23 august-15 septembrie. Pentru că va fi un Mercur retrograd în Casa a 4-a, îl va activa puțin și pe Saturn din Casa a 10-a. Cariera pentru tine va fi precum călcâiul lui Ahile în această perioadă. Lucrurile se mișcă destul de încet în această zonă. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni!

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel