EXCLUSIV  Horoscopul săptămânii 12-18 februarie. Daniela Simulescu: Țineți-vă bine pentru că se vor întâmpla multe schimbări! / Video

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, revine cu noi previziuni pentru zodia Taur. 

„Marte iese din Capricorn, unde a fost din 4 ianuarie, și intră în Vărsător. Dintr-o dată ni se schimbă modul de a acționa. Dacă spuneam, la începutul lui 2024, că Marte în Capricorn ne ajută să ne punem obiective planuri și să ne ținem de ele, să acționăm și să avem răbdare, cu Marte în Vărsător suntem obligați să acționăm puțin diferit.

Marte în Vărsător ne ajută să găsim o manieră diferită, puțin originală, mai nonconformistă, mai neconvențională și mai revoluționară. Să nu uităm că semnul Vărsătorului este și semnul revoluției.", a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur/Ascendent în Taur

„Trebuie să reținem, în primul rând, că Venus, guvernatoarea voastră, intră în casa a 10-a, casa carierei. Atenție! Acolo intră mâine Marte, se întâlnește cu Pluto. Venus intră pe 16 acolo și se întâlnește cu Pluto în aceeași zi. Îl avem deja pe Soare.

Să recapitulam! În casa a 10-a a carierei avem Soarele, avem Mercur, avem Venus, Marte Pluto. Ce vă spune vouă când auziți că aveți 5 planete, și ați avut și Lună Nouă zilele trecute. Ce vă spune asta?

Vă spune că sunt momente în care, în carieră, nu va merge cum ați vrea voi. În ceea ce privește zona de confort, voi nu ați schimba că trebuie să rămână lucrurile în pătrațică, să nu cumva să  tremurați că pierdeți ceva.

Aspectele săptămânii ce urmează nu trebuie neapărat să vă aducă evenimente vizibile, cât mai degrabă o reconsiderare a atitudinii voastre față de tot ce înseamnă carieră, statut.

Țineți-vă bine pentru că pentru voi, vreo 20 de ani, de acum încolo, la nivel profesional, la nivelul carierei se vor întâmpla multe schimbări: schimbări de domenii, locuri, poziții, schimbări de modul în care vă raportați, de fapt. La asta vreau să ajung.

Pentru unii dintre voi s-ar putea să fie vești neplăcute. Să știți că orice criză e o mare oportunitate. Reconversia profesională va fi aliatul vostru în următorii 20 de ani, dar până acolo revenim aici și acum și vă spun că orice veste neplăcută la locul de muncă s-ar putea să fie cel mai mare ajutor pentru voi. S-ar putea să fie picătura de care aveați nevoie să mergeți înainte, să mergeți să vă căutați altceva sau să vă căutați ceea ce v-ați dorit toată viața și nu v-ați permis.

Indiferent de vârsta pe care o aveți, aceste aspecte de săptămâna viitoare vă roagă să priviți altfel spre statutul vostru.", a pus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel