Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Taurii se vor maturiza. Daniela Simulescu: Se va face curățenie în anturajul tău

Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Taurii se vor maturiza. Daniela Simulescu - Se va face curățenie în anturajul tău
Horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023. Taurii se vor maturiza. Daniela Simulescu - Se va face curățenie în anturajul tău

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a realizat horoscopul săptămânii 6-12 martie 2023.

"Taurii și cei cu ascendentul în Taur se bucură, pentru că scapă de Saturn din casa a X-a. Din martie 2020, sunt convinsă, că ai trecut prin zeci de modificări și schimbări pe plan profesional. Adică, cariera ta a cunoscut și suișuri, și coborâșuri. De multe ori ți-a fost frică să faci schimbarea, altă dată ai făcut-o, cert este că și-a fost greu.

Saturn se duce în Casa a XI-a și îți va arăta roadele ultimilor doi-trei ani, dar și te va maturiza. Casa a XI-a ține de un viitor apropiat și de modul în care te raportezi la ceea ce urmează în viața ta. Și alegi să trăiești în moment. 

Rolul tău este să trăiești aici și acum cu Saturn în Casa a XI-a. Da, trebui să-ți faci economii, să ai un plan de rezervă, dar să nu trăiești cu astea în spate, ci să trăiești pentru aici și acum. 

Se va face curățenie în anturajul tău, nu o să mai ieși cu toți oamenii cu care ieșeai până acum. Mulți vor dispărea ei, nu trebuie să dispari tu din viața lor. 

Faptul că Saturn este guvernator atât de Casa a  X-a, cât și Casa a XI-a, mulți dintre voi se vor gândi la următorul pas din punct de vedere al educației: poate vrei să termini o formă de învățământ, pe care, la un moment, ai înghețat-o sau poate vrei să te apuci de una nouă. Cert este că, în sfârșit, respiri pe plan profesional, începi să fii mai puternic, mai conștient, mai serios. Nu uita și de faptul că Luna Plină din Casa a V-a îți arată că trebuie să faci un echilibru dintre viața profesională și cea personală", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens. 

Vezi previziunile pentru celelalte zodii aici: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel