EXCLUSIV  Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie 2024 - Fecioară și Balanță /video

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Astroloaga Daniela Simulescu - previziuni pentru săptămâna care tocmai a început, la DCNews.ro, DC NewsTV și Astrosens.

Fecioarele și ascendenții în fecioară vor avea parte de o săptămână bună pe plan profesional.

"Pentru fecioare, Mercur face un aspect bun cu Jupiter din clasa a 12-a. Pe plan profesional veți primi sprijin, însă nu din partea celor de la care v-ați fi așteptat. Este foarte posibil să vă sune de la o companie, alta decât cea la care ați aplicat pentru un loc de muncă. Vă invit să manifestați ceea ce vă doriți dar să și faceți lucruri care să ajute la îndeplinirea scopurilor, să treceți la fapte. 

Schimbările pe plan profesional vor continua până în vara anului 2025. În statutul social, de asemenea, veți avea parte de schimbări foarte importante și ar fi mare păcat să nu vă folosiți de aceste posibilități și schimbări. Vă recomand, în călătoriile pe care le veți face săptămâna aceasta, să aveți mare grijă.

Marte se întâlnește cu Uranus în casa a 9-a și, de obicei, are acest "dar" - vi se strică mașina, mai întârzie un zbor, plecați fără unele acte importante. Dacă aveți de rezolvat chestiuni juridice, este o perioadă în care - deși considerați că v-ați pregătit așa cum trebuie - mai apar lucruri neașteptate pe care trebuie să le aveți în vedere de acum încolo. " recomandă Daniela Simulescu.

Balanță și ascendenții în Balanță

"În săptămâna care tocmai a început, trebuie să aveți în vedere anumite lucruri. Venus, guvernatoarea voastră, intră în casa a 11-a, iar acest lucru este nemaipomenit pentru voi. 

Mai avem și conjuncția Marte - Uranus în casa a 8-a care s-ar putea să aducă niște cheltuieli, negocieri, probleme financiare. Însă, restul aspectelor vă invită să credeți mai mult în voi, să aveți mai multă încredere în viitorul apropiat și să vă căutați oamenii care vă ajută nu doar oamenii care vă seacă de energie. Și aici vorbim despre prieteni, cunoscuți, care se victimizează și se plâng tot timpul și care nu fac nimic cu viața lor - de aceștia trebuie să vă feriți.

În decursul acestei săptămâni trebuie să fiți cât mai pretențioși cu oamenii pe care îi aveți în jur. Să fiți cât mai selectivi și mai dornici ca în anturajul vostru să fie oameni cât mai calitativi și atenți, oameni care să vă și ajute. Fiți oportuniști, aveți mare nevoie, pentru că nu se știe de unde poate apărea o oportunitate, vedeți-vă interesul.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel