Hotărârea drastică pe care Andreea Marin ar putea să o ia după divorț

andreea-marin
andreea-marin

Andreea Marin ar putea să ia o hotărâre drastică, prin care viața i se va schimba major, după divorțul de Ștefan Bănică Jr..

O persoană apropiată cuplului Andreea Marin (38 de ani) - Ştefan Bănică jr (45 de ani) a dezvăluit pentru Libertatea că fosta soţie a cântăreţului intenţionează să stea mai mult peste hotare, mai ales după pronunţarea divorţului. Andreea o va lua cu ea şi pe Violeta, fetiţa ei de cinci ani, rodul iubirii cu Ştefan. “Zâna” va continua însă să se implice în proiectele umanitare pe care le-a demarat.

“Aştept o mare schimbare în viaţa mea şi mi-o doresc. N-ai cum să bănuieşti, dar vei şti la un moment dat. Sper să vă bucuraţi pentru schimbarea mea”, declara Andreea Marin în cadrul emisiunii “De Suflet”, de la PRO TV Internaţional, cu aproximativ o lună înainte ca soţii celebri să-şi anunţe, oficial, divorţul. Libertatea a aflat că această schimbare majoră la care se referea fosta vedetă TV are legătură cu mutarea domiciliului său într-o altă ţară. “Am informaţii că Andreea nu va mai locui în România. Va sta astfel departe, nu doar de amintiri, ci şi de scandalul declanşat de separarea sa de Ştefan Bănică. S-ar putea muta în Franţa, nu s-a hotărât încă asupra locului. Oricum, va alege între Paris şi Monte Carlo”, a mărturisit o persoană apropiată Andreei Marin. În plus, în urmă cu câţiva ani, potrivit aceleiaşi surse, “Zâna” a căutat şi şi-a dorit să cumpere o casă în Paris sau în Monte Carlo, acolo unde-şi are rezidenţa şi Ion Ţiriac, miliardarul care a ajutat-o de multe ori.

«Pot fi şi mamă, şi tată pentru Vio»

Mai mult, Andreea ar putea să-şi continue şi proiectele umanitare în care este implicată. În cazul în care ar obţine, de pildă, rezidenţa la Monte Carlo, ea ar fi nevoită să stea în principat şase luni, alte şase putând să le petreacă oriunde va dori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel