Hoții care au furat 50 de piese din colecția Balmain, arestați într-o suburbie pariziană. S-a lucrat ”zi și noapte” pentru înlocuirea hainelor

FOTO: Freepik @EyeEm
FOTO: Freepik @EyeEm

Șase bărbați au furat 50 de piese din colecția Balmain, cu doar câteva zile înainte de Săptămâna Modei.

Șase bărbați care au furat 50 de piese din colecția Balmain, cu numai câteva zile înainte de prezentarea acesteia la Săptămâna Modei de la Paris din septembrie, au fost arestați astăzi, scrie Agerpres, citând surse din cadrul poliției franceze.

Potrivit sursei menționate, cei șase bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 32 de ani, au fost arestați într-o surburbie pariziană, confirmându-se astfel o informație apărută în revista Elle.

La jumătatea lunii septembrie, o dubă care transporta piese din colecţia designerului vedetă Olivier Rousteing a fost atacată între aeroportul Roissy și sediul casei de modă din Paris de bărbați înarmați care au fugit.

”O echipă a fost identificată, ceea ce a permis depistarea unei complicități interne la transportator”, a indicat o sursă din cadrul poliției.

Angajatul unei companii subcontractante se numără printre cei interogați, iar mai multe piese din colecția Balmain au fost găsite în timpul perchezițiilor, ceea ce i-a determinat pe anchetatori să concluzioneze că hoții nu vizau în mod special colecția casei de modă.

”Dacă ar fi fost vorba de o comandă precisă și specifică, piesele ar fi fost vândute”, a estimat sursa polițienească, subliniind că suspecții nu erau ”la prima lor lovitură”.

Scenariu ca de film

În urma acestui incident fără precedent în lumea modei, dar ca într-un scenariu de film, echipa casei de modă a lucrat ”zi și noapte” pentru a reface piesele furate.

Prezentarea de modă, exuberantă și florală, a avut loc așa cum era prevăzut, nouă zile mai târziu, la Théâtre National de Chaillot, cu vedere la Turnul Eiffel.

Citește și: O deputată din Noua Zeelandă și-a dat demisia pentru că este acuzată de furt din magazine. ”Am dezamăgit o mulțime de oameni și îmi pare foarte rău”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel