Hubert Thuma: Centrul Medical Ambulatoriul Chitila s-a deschis - VIDEO

Hubert Thuma, președintele PNL al Consiliului Județean Ilfov, a anuțat deschiderea Centrului Medical Ambulatoriul Chitila, o investiție care va avea 20 de societăți medicale.

Ce vedem în fotografii este un proiect emblematic pentru o administrație locală și, cel mai important, extrem de benefic pentru cetățeni. Cu puțin timp în urmă, vedeam o fostă cantină. O clădire veche, în paragină. Astăzi, vedem un ambulatoriu modern, dotat cu echipamente medicale de ultimă generație.

Oamenii din Chitila și din localitățile învecinate ajung acum mai repede la medic, au parte de servicii rapide, de înaltă calitate, pot face investigații complexe. Sunt 20 de specialități medicale, dintre care 18 clinice. Câteva exemple: Cardiologie, pediatrie, neurologie, oncologie.

Domnul primar și echipa sa au oferit comunității un real sprijin. Investiția se ridică la 14 milioane de lei. Cei mai mulți bani, de la bugetul local. Și o parte de la noi, de la CJ Ilfov. Echipamentele s-au cumparat cu bani din PNRR. Cât despre medici, aceștia vin de la Spitalul Universitar de Urgență.

Îi felicit pe domnul primar Emilian Oprea, pe viceprimarul Costel Andrei și pe toți cei care care care care au muncit pentru acest mare proiect! De asemenea, îi mulțumesc medicului și profesorului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgență București, pentru tot sprijinul acordat, a ținut să precizeze președintele Consiliului Județean Ilfov.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel