Huidu, atac virulent la adresa lui Bendeac

Șerban Huidu
Șerban Huidu

Șerban Huidu a lansat un atacat virulent, pe blogul său, la adresa lui Mihai Bendeac, după ce actorul a făcut din nou declarații împotriva sa.

”I-am trimis un mesaj care sună cam așa:

Știu ce vrei să faci și nu îmi tremură deloc chiloții! Dacă tu crezi că o astfel de emisiune se poate face peste noapte și e simplu, te înșeli amarnic! Daca era așa simplu erau pline televiziunile până acum! Italienii nu dau licența tuturor aventurierilor care au bani….e o emisiune de opinie și nu or să vină ei să vă spună ce să faceți sau să scrieți! În plus emisiunile matale, alea fandosite de la teatru până la alea gen Bocanet, erau PROST produse! S-a văzut cu ochiul liber că Antena ,cu filme, face muuuult mai multă audiență decât cu tine pe post de buricul pământului! Și să nu te mai strădui să îmi demonstrezi ce mare și tare ești că te știu ca pe un cal breaz! Melodia nu o să intre pe Kiss că e proasta nu că ești tu în ea și nu DOAR eu hotărasc asta! Și nu înțeleg cu cine te bați eu sunt un “terminat”!:)”, a scris Huidu pe Blog.

Dupa ce Delia a postat un filmuleț în care a inregistrat publicul ei din Mioveni în timp ce fredona piesa 'Doi în unu', Bendeac a reacționat din nou.

"Referitor la postarea anterioară (filmulețul postat de Delia).. Arată un fapt indiscutabil. Anumiți domni de la radiouri au deja impresia că sunt dumnezei pe pământ. A venit momentul să rezolvam asta. Nu de alta, dar deja devine un fel de mafie. Cum se poate rezolva? Concurențial. Apărând o alternativa PUTERNICA. O să vă spun, la un moment dat, ce și cum.

Cât despre domnul Huidu... Nu știe ce-i pregătesc pentru toamnă. I-ar tremura chiloții.. Nu de alta, dar vom vedea, golănește, care pe care. Cronica lui sau noul meu show (ce are ca temă tot parodierea televiziunilor și show-biz-ului)? Apoi, matinalul lui sau..?”, a spus Bendeac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel