Huidu o face de râs pe Bianca. Poza pe care ar trebui să o vadă toți

Nu este prima dată când Șerban Huidu spune lucrurilor pe nume în privința Biancăi Drăgușanu.

Fostul prezentator TV a scos în evidență faptul că în țara noastră ierarhia valorilor s-a schimbat și sunt apreciați oamenii care nu fac nimic, lucru care nu se întâmplă în alte țări. De exemplu, în Portugalia, sunt apreciatele adevăratele valori - după cum bine a scris Șerban Huidu pe blogul personal.

"Weekendul trecut am fost în Lisabona. Nu o să vorbesc aici de frumusețile orașului sau de școala de fado, lucruri pe care le puteți admira pe pagina oficială de Facebook, ci despre un afiș publicitar ce mi-a tăiat respirația: Pentru cei ce nu l-au recunoscut, este regretatul Eusebio, pantera neagră care era să aducă Portugaliei titlul de campioană mondială în 1966, trecut în neființă cu o săptămână în urmă și căruia municipalitatea îi mulțumește ca unui adevărat erou!

Iată ce ar putea împânzi toate bulevardele Bucureștiului: Bianca mulțumind nefericiților ahtiați după senzaționalul de doi bani, care au ajutat-o în drumul către o îmbogățire rapidă! Diferențe…", a scris Șerban Huidu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel