Hunedoara: Un șofer a făcut infarct după ce a lovit un biciclist căzut pe drum

Inquam Photos, Octav Ganea
Inquam Photos, Octav Ganea

Un bărbat a făcut infarct după ce l-a lovit cu mașina pe un biciclist căzut pe carosabil, pe un drum județean din Hunedoara. Ambii se află la spital.

Un bărbat de 68 de ani a suferit un infarct după ce vineri seară a lovit un biciclist de 62 de ani, care căzuse pe carosabil, pe un drum județean din Hunedoara. Ambii bărbați au fost transportați la spital, a anunțat Inspectoratul de de Poliție Județean Hunedoara. 

”Astăzi, în jurul orei 20.00 un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Chișcădaga, care se deplasa cu o bicicletă pe de DJ706A, pe sensul Chișcădaga - Lunca, la un moment dat a căzut pe partea carosabilă, iar în timp ce se afla căzut pe carosabil, a fost lovit de autoturismul condus de un bărbat de 68 de ani, din municipiul Hunedoara (care, după producerea evenimentului rutier, a suferit un infarct).

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care, împreună cu conducătorul auto, a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijirii medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Hunedoara, conform Agerpres.

Citește și: Accidentele rutiere, problemă de CSAT. Titi Aur: Suntem cu prea multe accidente, cu prea mult sânge pe şosea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel