Hunter Biden afirmă că au loc încercări grele de a distruge președinția SUA

foto: Agerpres via Reuters
foto: Agerpres via Reuters

Reuters: Hunter Biden vine cu declarații după ce au fost făcute publice acuzațiile pe numele său.

Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, a declarat că criticii tatălui său încearcă "să distrugă o președinție" prin atacuri neîncetate asupra sa și "să mă distrugă pe mine", într-un interviu pentru un podcast lansat vineri.

Interviul, realizat de prietenul său, muzicianul Moby, a fost lansat în ziua următoare depunerii unor noi acuzații penale împotriva lui Hunter Biden de către Departamentul de Justiție al SUA, acuzându-l că nu a plătit impozite în timp ce ducea un stil de viață luxos. Nu este clar când a avut loc interviul, care a fost realizat în studioul de artă al lui Biden mai tânăr, din San Francisco.

Acuzațiile din ziua de joi se adaugă unei inculpări din 14 septembrie împotriva lui Hunter Biden pentru minciuni legate de consumul său de droguri în timpul achiziției unei arme de foc. El s-a declarat nevinovat în acea cauză.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, a fost, de asemenea, în centrul unei anchete de destituire a tatălui său de către republicani în Camera Reprezentanților. Reprezentanții republicani susțin că Joe Biden, democratul, și familia sa au obținut profituri improprii din deciziile politice la care a participat când a fost vicepreședinte în administrația președintelui Barack Obama în perioada 2009-2017.

Reprezentanții republicani mai afirmă că Departamentul de Justiție a intervenit în mod neadecvat în ancheta privind impozitele lui Hunter Biden.

Casa Albă și Departamentul de Justiție au respins acuzațiile de abuz

În interviu, Hunter Biden a spus că el și soția sa au trebuit să se mute din casa lor în miezul nopții după ce un ziar a publicat adresa lor, în timp ce soția sa era însărcinată în luna a șaptea sau a opta, iar susținători ai fostului președinte Donald Trump au apărut în fața casei lor și au bătut la ușă.

"Recunosc că nimic din toate acestea nu este neapărat despre mine", a spus Hunter Biden. "Prin metodele lor cele mai de jos, ceea ce încearcă ei să facă este să mă distrugă pe mine, știind că va fi o durere mai mare decât tatăl meu ar putea suporta, și astfel să distrugă o președinție în acest fel."

Tatăl său candidează pentru realegere în noiembrie 2024. Principalul concurent pentru nominalizarea republicană este fostul președinte Donald Trump, care a aplaudat ancheta de destituire împotriva lui Biden. Trump a fost primul președinte american destituit de două ori și a fost achitat de Senat în ambele cazuri.

Hunter Biden a spus că unii dintre criticii săi republicani, cum ar fi reprezentanții Paul Gosar și Marjorie Taylor Greene, nu sunt "oameni sănătoși". Reprezentanții acestor legislatori nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

"Nu am văzut niciodată nimic similar", a spus Hunter Biden. "Nu am văzut niciodată un nivel de invazie a intimității asupra unei persoane pe care o pot să-mi imaginez. Nu am văzut niciodată un atac susținut îndreptat împotriva unei singure persoane în acest fel."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel