Ți-a rămas cozonac de Paște? Iată cum poți face o savarină delicioasă

Vlăduț a dezvăluit, la Antena 1, cum poți face o savarină delicioasă din cozonacul care a rămas de Paște. 

"Ce facem cu cozonacul, de obicei se usucă, nu mai are aceeași savoare, își pierde aromele. Noi, când eram mici, preparam din feliile de cozonac savarină. Puneam un sirop rece pe cozonac, nu e bine să punem cald pentru că avem în cozonac drojdie, apoi puneam deasupra o dulceață roșie, din zmeură, căpșuni, coacăze roșii. Apoi puneam o frișcă bătută ușor, îndulcită. Nu arunci nimic și e chiar mai delicioasă decât savarina clasică de cofetărie", a spus Vlăduț, în emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel