Iată cum arată CASA lui Petrică Mâțu Stoian, pe care o vor și surorile lui, dar și impresarul

A devenit deja un fapt divers ca marii artiști ai României să lase în urma lor conflicte pentru bani. Averile le sunt disputate de familie și nu numai. 

În cazul îndrăgitului Petrică Mâțu Stoian, familia acestuia s-ar lupta cu nimeni altul decât cu impresarul artistului, acuzat că a pus mâna pe averea interpretului. Printre bunurile lăsate în urmă de Petrică Mâțu Stoian se află și o casă. Se pare că locuința se află la doi pași de centrul Craiovei. Imobilul ar avea sute de metri pătrați și ar fi înconjurat de o grădină la fel de mare. În spatele casei se află un parc cu flori și foișoare în care regretatul artist se relaxa. Imobilul ar avea două nivele și mai bine de opt camere, conform Fanatik. De asemenea, casa ar avea dependințe, dar și o cramă bine dotată. 

”Știu că el colecționa icoane prețioase, avea multe asemenea lucruri, mai ales că era și foarte credincios. La un moment dat, auzisem că avea și tablouri scumpe, o replică făcute după un Rembrandt, zicea el că de un elev de-al pictorului, dar nu l-am văzut. E adevărat, arareori invita pe cineva pe la el dintre vecinii de pe stradă, ne vedeam aici, în fața casei și mai stăteam de vorbă. Dar știu că era mare colecționar de artă, mai ales bisericească” a spus un vecin al lui Petrică Mâțu Stoian, pentru sursa citată. 

În acea casă Petrică Mâțu Stoian locuia împreună cu Doru Gușman, impresarul și partenerul de afaceri al cântărețului. Acum, în locuință a rămas, în continuare, impresarul. De altfel, firmele pe care cei doi le dețineau, în cote egale, aveau sediul în acea vilă. 

Sursa citată a publicat mai multe poze cu respectiva casă. Vezi în Galeria FOTO una dintre poze. Prețul acesteia s-ar ridica la câteva sute de mii de euro. 

Sora lui Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa impresarului Doru Gușman

"I-a controlat viața, nu a avut o viață a lui. Când era cu noi era descătușat, când era cu ei, era stresat. Cu Petrică eram în relații normale, cu familia Gușman, nu. Nu ne primea în casă, ne întâlneam în benzinărie cu el. Nu aveam ce căuta la el acasă, era eliminată mai multă lume. Cum era eliminată și Niculina. Nu voia să fim în preajma lui. Nu era lăsat să vină la întâlnire, venea pe furiș.

Când suna la telefon, auzeam cum țipa la el și îl întreabă ce caută să ne vadă. Petrică a fost un artist minunat, dar nu știm ce a fost dincolo de asta. Au trăit pe spatele lui, a muncit el și au trăit toți pe spatele lui", acuza Maria Tărchilă, soră a lui Petrică Mâțu Stoian. 

Vezi mai mult aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel