Icre de post. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească în Postul Crăciunului. Icrele de post reprezintă un preparat ideal în această perioadă. Iată cum se prepară.
Ingrediente:
1 ceaşcă de griș, 3 ceşti suc dulce de roşii, 1 ceaşcă de ulei, 1 ceapă, sare, piper
Icre de post. Punem la fiert sucul de roşii la un foc mic să clocotescă, peste care turnăm grișul în ploaie, amestecând cu grijă pentru a nu se forma cocolașe, scrie crestinortodox.ro. După ce grișul a crescut, luăm vasul de pe foc şi lăsăm să se răcească.
Icre de post. După ce s-a răcit, adăugăm puţin ulei, frecăm până se încorporează, procedând aşa, până terminăm întreaga cantitate de ulei. La sfârşit, punem ceapa dată pe razătoarea mică sau tocată mărunt, potivim de sare şi piper după gust.
Vezi și: Musaca de post cu cartofi și ciuperci. Rețeta care nu are cum să nu-ți placă
Piure de cartofi cu usturoi, de post. Nu există o mâncare mai bună, în Postul Crăciunului!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu