Idee inedită a unui deputat: Supermarket 100% românesc- SONDAJ

Deputatul maramureșean Marius Sorin Bota, aflat duminică într-o emisiune TV cu profil agricol, a venit cu ideea înființării unui supermarket 100% românesc.

Sorin Bota a precizat că o astfel de investiție făcută de români pentru români ar fi de bun augur atât din punct de vedere al producătorilor agricoli, procesatorilor și furnizorilor de produse românești, care ar avea unde să își vândă marfa în mod organizat și civilizat într-un mediu în care nu ar exista o concurență cu o anumită categorie de produse din străinătate, adesea mai ieftine. 

Consumatorii ar putea astfel beneficia de produse românești de calitate, proaspete și etice, susținând economia locală.

De ce susține deputatul închiderea supermarketurilor duminica

O altă propunere care s-a născut din dicuțiile avute cu interlocutorii în cadrul emisiunii, se referea la posibilitatea ca în zilele de duminică, supermarketurile să fie închise. Această idee a mai fost vehiculată în spațiul public. ”Cetățenii ar putea beneficia de o zi în care să desfășoare și alt tip de activități. Ar putea, spre exemplu, să facă un drum până la țară și să cumpere de la țărani un produs natural și proaspăt, să meargă la o pensiune, să viziteze o fermă, etc. Acest proiect ar putea fi unul benefic pentru atât pentru sănătatea fizică și psihică a românilor cât și pentru economia locală”, a precizat deputatul.

Votați în sondajul DCNews dacă sunteți de acord sau nu cu înființarea unui supermarket românesc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel