IDF anunță că trupele terestre au „rupt” liniile de apărare ale Hamas

AGERPRES
AGERPRES

IDF anunță că trupele terestre au „rupt” liniile de apărare ale Hamas.

Forțele israeliene au pătruns prin primele linii de apărare ale Hamas. Trupele israeliene operează în interiorul Fâșiei Gaza la 1 noiembrie 2023. (IDF)

Purtătorul de cuvânt al IDF Contraamiramul Daniel Hagari spune că forțele terestre au străbătut primele linii de apărare ale Hamas în nordul Fâșiei Gaza.

„Operațiunea la sol progresează conform planului”, spune oficialul, citat de Times of Israel.

„Cu o planificare anticipată, informații precise și atacuri comune [de pe uscat, aer și mare], forțele noastre au spart liniile frontale de apărare ale Hamas în nordul Fâșiei Gaza”, spune Hagari.

În plus, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene declara marți că Israelul a rămas concentrat asupra Fâșiei Gaza, în ciuda încercărilor mișcării Houthi, susținută de Iran, de a provoca Israelul.

"Există mulți actori în regiune care operează ca mandatari ai Iranului, cum ar fi houthii, care încearcă să ne provoace și să ne distragă atenția de la războiul din Gaza. Rămânem concentrați", a spus contraamiralul Daniel Hagari.

Vedeți mai multe pe DEFENSE ROMANIA - https://www.defenseromania.ro/idf-a-declarat-ca-trupele-terestre-au-rupt-liniile-de-aparare-ale-hamas_625354.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel