Ies la iveală detalii neștiute din trecutul lui Cornel Dinicu. Nouă ipoteză cu incendiul de la Ferma Dacilor: Așa s-au terminat afacerile lui din Mizil

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda

O nouă ipoteză privitoare la împrejurările în care a izbucnit incendiul de la Ferma Dacilor a fost detaliată de o femeie din județul Prahova.

Un incendiu de proporții a izbucnit în a doua zi de Crăciun la pensiunea Ferma Dacilor din județul Prahova, deținută de omul de afaceri Cornel Dinicu. Nu se cunosc însă detalii privitoare la împrejurările în care locația a luat foc, însă tot mai multe voci vorbesc despre posibilitatea ca acesta să fi fost intenționat pus de diverse persoane care nu-l agreează pe Cornel Dinicu.

În emisiunea 100%, moderată de Laurențiu Botin la Realitatea Plus, a intervenit telefonic, o femeie, sub protecția anonimatului, care a făcut unele dezvăluiri care dau peste cap întreaga anchetă de la Ferma Dacilor.

„E o intervenție foarte scurtă și o fac doar ca urmare a lucrurilor care se tot vehiculează în presă din ziua în care a izbucnit incendiul la Ferma Dacilor. În mod normal nu aș fi intervenit, doar că sunt foarte multe persoane care știu adevărul și nu ies să povestească ce se întâmplă cu adevărat. Am să povestesc două episoade foarte scurte, după care intervenția mea se va încheia“, a punctat femeia.

CITEȘTE ȘI         -        Primarul comunei Gura Vadului şi fostul primar, plasați sub control judiciar în dosarul Ferma Dacilor

Cornel Dinicu a mai fost vizat de incendii

Ulterior, femeia a povestit două incidente care au vizat o reședință și o afacere a omului de afaceri Cornel Dinicu aflate în zona orașului Mizil.

„Este al treilea incident de care noi, mizilenii, sau cei care îl cunoaștem pe Cornel Dinicu, știm că i se întâmplă acestui om. Prima dată cineva a încercat să-i dea foc la casa părintească, acum câțiva ani. Pe vremea aceea avea niște dușmani la fel de necunoscuți ca acum.

Au încercat să dea foc locuinței părinților lui Cornel Dinicu dintr-o localitate de lângă Mizil, unde întâmplător locuiesc și persoane din familia mea. Persoanele care au încercat să dea foc nu au știut adresa exactă și au ars (n.r. din greșeală) casa persoanelor din familia mea. A doua zi, când au aflat că victimele nu au fost cele care ar fi trebuit să fie, adică familia lui Cornel Dinicu, s-au întors și au dat foc casei părinților lui.

Al doilea incident a fost la afacerea din Mizil, unde a avut o piscină, care și ea a luat foc subit. Odată cu acel incident s-au închis afacerile lui Cornel Dinicu în Mizil, iar acesta s-a retras în zona Fermei Dacilor, unde și eu cu familia mea am mers de câteva ori. Mergeam pentru că era un loc ce te făcea să-ți dorești să fii acolo. Trebuiesc luate în calcul și aceste episoade din trecut, iar oamenii care știu mai multe ar trebui să iasă să vorbească și despre aceste lucruri“, a mărturisit, la Realitatea Plus, o femeie care a vorbit sub protecția anonimatului.

CITEȘTE ȘI        -       Funcționara din Primăria Gura Vadului, în arest preventiv în dosarul Ferma Dacilor

În ceea ce privește incendiul de la casa membrilor familiei acesteia, femeia a spus că „s-a întâmplat într-o noapte, rudele mele aveau copii mici, au dat foc la acoperișul casei, au spart geamul de la baie și au băgat o sursă de foc acolo“.

„Din fericire, nimeni nu a pățit nimic! Oamenii au văzut focul, aveau o fântână la poartă și au reușit să iasă din casă și să stingă mare parte din incendiu până au venit pompierii“, a mai spus femeia.

CITEȘTE ȘI         -        Ferma Dacilor: Analiza antropologică a celui de-al doilea copil mort în incendiu este gata. Rudele pot să ridice rămășițele de la serviciul de medicină legală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel