Ieșenii s-au apucat să asfalteze singuri străzile, sătui de gropi

trei fantani
trei fantani

Plictisiţi să mai aştepte intervenţia autorităţilor, locuitorii unei străzi de la periferia Iaşiului şi-au reparat singuri strada. Oamenii ştiu că plombele făcute de ei nu vor rezista prea mult, dar spun că trebuia să se facă ceva. Primăria apreciază gestul şi promite să nu îi amendeze pe voluntari.

Strada Trei Fântâni e cunoscută de ieşeni ca "Drumul Hoţilor", dar i s-ar potrivi mai bine denumirea de "Drumul Gropilor". Sătui să aştepte ziua în care autorităţile se vor hotări sa repare drumul, oamenii au preluat iniţiativa, informează realitatea.net. "Eu am pus băieţii ăia ca să pună nişte nisip. Va rezista până la prima ploaie", a spus un localnic. "Aşa se face în fiecare an cu căruţă şi cu cal. Anul trecut arunca cu piatră", a spus un alt localnic.

"E un act civic şi dacă a făcut-o cum trebuie şi ajută comunitatea nu putem decât să îi mulţumim. Aşteptăm şi din partea altor cetăţeni", a declarat Mihai Chirică, directorul tehnic al Primăriei Iaşi.

Strada Trei Fântâni a fost predată de primărie Administraţiei Drumurilor pentru amenajarea şoselei de Centură a Iaşului dar deocamdată lucrările sunt în aşteptare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel